.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

14 Απριλίου 2013

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ!! ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ



Άγρια μάχη έγινε στο Αγρίνιο
Τρύπησαν τα δίχτυα και έσπασαν τα δοκάρια οι δυο ομάδες

34η αγωνιστική 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 4-3

Ντέρμπι με τα όλα του! 7 γκολ, 2 κόκκινες, 3 δοκάρια, πέναλτι, αποβολές , επεισόδια. Τα είχε όλα αυτό το ματς εκτός από το θετικό αποτέλεσμα για τους κοκκινόμαυρους.


Οι Πατρινοί  πίστεψαν στις δυνάμεις τους και παραλίγο να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα .



Εκνευρισμένος με την διαιτησία ο προπονητής της Παναχαϊκής.


Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση που εξέδωσε διαμαρτύρεται εντονότατα για την σφαγιαστική διαιτησία του αγώνα και όπως αναφέρεται  στην ανακοίνωση ο κ. Κωστούλας και οι συνεργάτες του θα πρέπει να θυμούνται ότι αυτά τα γραμμάτια των ευνοϊκών διαιτησιών πληρώνονται πάντοτε έστω και αργά.
«ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ
Σίγουρα ήταν ένας αγώνας που θα θυμούνται όλοι αφού σε ένα κατάμεστο γήπεδο και κάτω από  καθαρό ουρανό έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες με πολλές φάσεις και στις δύο περιοχές με αποτέλεσμα  να υπάρξει καταιγίδα από γκολ.

Ο Παναιτωλικός στο 1ο ημίχρονο ήταν καλύτερος και αιφνιδίασε την Παναχαϊκή πετυχαίνοντας γρήγορα το 1ο γκολ του αγώνα στο 7΄ με κεφαλιά του Μπόγιοβιτς  ενώ λίγα λεπτά αργότερα η Παναχαϊκή δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία στο 13' μ' ένα δοκάρι του Κοκκίνη. Η καταιγίδα των γκολ συνεχίστηκε  και τελικά το σκορ του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 3-1 

Και στο 2ο ημίχρονο οι  ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων είχαν όρεξη για ανοικτό ποδόσφαιρο  και έτσι η Παναχαϊκή ξεκίνησε πρώτη το πάρτι στο 62΄με γκολ του Παμπόε
Και ενώ ο δείκτης του σκορ έδειχνε 4-2 η Παναχαϊκή κατάφερε με τον Βάντερσον στο  87΄να τον ανεβάσει διαμορφώνοντας το 4-3 και  ανεβάζοντας  ταυτόχρονα την αδρεναλίνη όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο . Οι γηπεδούχοι καρδιοχτύπησαν  στην κυριολεξία στο 93΄ όταν ο Στεφανάκος έκανε εξαιρετική απόκρουση  χαρίζοντας έτσι τους 3 βαθμούς στον Παναιτωλικό.

Ο Ηλίας Φυντάνης είπε: «Δύο γκολ έβαλε ο Παναιτωλικός και δύο ο Γκράνας. Πληρώσαμε τα λάθη μας στα δύο πρώτα γκολ. Δεν είχαμε καλά μαρκαρίσματα.
Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο της».
Για τα παράπονα που έχει από τον Γκράνα: «Δεν υπάρχει πέναλτι για τον Παναιτωλικό. Βάλαμε τρία καθαρά γκολ και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε βαθμό. Είναι πέναλτι του Μπαγκόε και δεν είναι πέναλτι στον Λίτση. Το είδατε όλοι και δεν το λέμε για δικαιολογίες.
Είμαστε στενοχωρημένοι, γιατί είχαμε δουλέψει πολύ για το ματς και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή. Όταν βάζεις 3 γκολ μέσα στο Αγρίνιο πρέπει να πάρεις κάτι καλύτερο. Κάναμε γρήγορα τις αλλαγές για να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε».

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος από την πλευρά των παικτών της Παναχαϊκής είπε: «’Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε ένα πολύ καλό γήπεδο. Δείξαμε ότι είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα υπόλοιπα παιχνίδια».

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Αραμπατζής, Κούσας, Μελισσάς, Δάρλας, Μουμίν (78' Ιορδανίδης), Τζούνιορ,Φαβάλι, Καμαρά (80' Μεταξούλης), Σίσιτς, Μπόγιοβιτς.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πίτκας, Βάντερσον, Τέλλος (20' Λίτσης), Γκούρτσας, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Γ. Κοιλιάρας (76' Κωνσταντινίδης), Δ. Κοιλιάρας (53' Ρεκλείτης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκράνας (Ξάνθης)
ΒΟΗΘΟΙ: Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)

Συνοπτικά το  LIVE  του αγώνα:
7' Γκολ για τον Παναιτωλικό και 1-0. Ο Μπόγιοβιτς ο σκόρερ με κεφαλιά ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ. Είχε προηγηθεί μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Αγρινίου με σουτ του Καμαρά που κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ απο όπου και προήλθε το γκολ.

13' Δοκάρι για την Παναχαϊκή ύστερα απο εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κοκκίνη.
16' Γκολ για τον Παναιτωλικό και 2-0! Ο Τζούνιορ ο σκόρερ που με φοβερό σουτ νίκησε τον Πίτκα.
18' Δοκάρι για τον Παναιτωλικό ύστερα απο κεφαλιά του Μπόγιοβιτς!
32' Γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Καμαρά και 3-0! Λάθος της άμυνας της Παναχαϊκής ύστερα απο το δυνατό βολέ του Στεφανάκου, η μπάλα έφτασε στον Καμαρά που δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Πίτκα με κεφαλιά.
40' Δοκάρι για τον Παναιτωλικό ύστερα απο εκπληκτική ατομική ενέργεια του Σίσιτς.
43' ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή και 3-1 μειώνει το σκορ με αυτογκόλ του Μπόγιοβιτς! Μετά από φάουλ του Κοιλιάρα, ο Μπόγιοβιτς στη προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε κατά λάθος με το κεφάλι στα δίχτυα της ομάδας του.
62' ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή και 3-2 με σκόρερ τον Παμπόε! Ύστερα απο εξαιρετική αντεπίθεση ο Παμπόε βρέθηκε μόνος απέναντι στον Στεφανάκο και δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει κι άλλο το σκορ.
64' Γκολ για τον Παναιτωλικό με πέναλτι που κέρδισε ο Μπόγιοβιτς και εκτέλεσε εύστοχα ο Σίσιτς. 4-2!
87' ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή! 4-3! Βάντερσον ο σκόρερ με εκπληκτικό σουτ έξω απο τη μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού.
91' Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή και μεγάλη απόκρουση απο τον Στεφανάκο!
93' Κόκκινη κάρτα σε Λίτση και Σίσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ