.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

10 Απριλίου 2013

Ειρωνική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή με αποδέκτη των Πέτρο Σταθάκη



 Ειρωνική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με αποδέκτη τον Πέτρο Σταθάκη ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της αγυιάς και παρακολούθησε τον αγώνα της Παναχαικης με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Φώτο απο σύνδεσμο φιλάθλων Παναχαικής "ΑΧΑΙΟΙ-3"
Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει : …. «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα αποζημιώσει τον κ. Πέτρο Σταθάκη αγοράζοντας του νέο ροζ  στριγκάκι γιατί αυτό που φορούσε χτες σκίστηκε».

Η Ανακοίνωση αναλυτικά
   
 1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συγχαίρει τους νεαρούς παίκτες της  και τους προπονητές της για την καταπληκτική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα των  βετεράνων  του Ολυμπιακού Βόλου.
Λυπούμεθα  ιδιαίτερα που ποδοσφαιριστές σαν τον Breska, τον Oliseh και τον Σολάκη που έφαγαν γλυκό ψωμί στην Πάτρα και δεν προσέφεραν τίποτα αντί να παίξουν ποδόσφαιρο προκαλούσαν με χειρονομίες τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές μας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει σάκος του μποξ ή ομάδα που σκύβει για να περνάνε οι αντίπαλοι της.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές  του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να ξέρουν  ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και όχι βρώμικο άθλημα και είναι πολύ τυχεροί που ένας ανεκδιήγητος βοηθός που υπέδειξε ένα ανύπαρκτο φάουλ  που από αυτό προήλθε το γκολ και δεν ανέδειξε την εκτός φάσης κίνηση του Σολάκη που οδήγησε τον Wanderson Miranta στο νοσοκομείο.
2)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα γιατί οι οπαδοί μας στα επίσημα δεν επέδειξαν πνεύμα φιλοξενίας στον παλιό υπάλληλο μας Πέτρο Σταθάκη και αφού τον γιαούρτωσαν με γιαούρτια διαίτης ,τον προπηλάκισαν και μάλιστα με την απαράδεκτη συμπεριφορά να τον φτύνουν κιόλας.
Δυστυχώς οι επίσημοι του σταδίου της Αγυιάς δεν αναγνώρισαν την μεγάλη προσφορά του Πέτρου Σταθάκη και είναι ιδιαίτερα λυπηρό γεγονός ο τραυματισμός του από αυτούς τους δήθεν επισήμους αλήτες.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τον πολυεκατομμυριούχο και μελλοντικό αγοραστή των μετοχών της επιστήμονα μαλάκτη κ. Κοταντούλα  όπου προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον εξεφτελισθέντα κ. Σταθάκη.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή  για να αποκαταστήσει τον αδίκως εξεφτελισθέντα κ. Σταθάκη θα τον τιμήσει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με ειδική πλακέτα την οποία θα την απονέμει ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Χοταράκιας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα αποζημιώσει τον κ. Πέτρο Σταθάκη αγοράζοντας του νέο ροζ  στριγκάκι γιατί αυτό που φορούσε χτες σκίστηκε.

1 σχόλιο:

  1. Kala e dn paizetai o Kougias.....Mesa eimastan kai eidame ti egine.....I ftiakse omada i sikw kai fige paliolamogio pou asxwlise mono me parages k lamogia.....i omada simera k oli tn seazon xwlenei k i karamela tis dietisias mas teleiwse simera helame mono NIKI k adi gia fto eidame kati fovismena paidakia na mn mporoun oute me 9 na kodraroume tous legewbarious papoudes tou Volou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ