.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

26 Μαΐου 2013

Η Παναχαϊκή καταγγέλλει ενοχλήσεις πριν τον αγώνα με τον Απόλλων Σμ.



Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λίγη ώρα πριν την έναρξη του κρίσιμου  αγώνα  για τον Απόλλων Σμύρνης στην Πάτρα  καταγγέλλει με ανακοίνωση πως ποδοσφαιριστές της Παναχαικής ενοχλήθηκαν από μάνατζερ και ποδοσφαιριστή της "Ερυθράς ταξιαρχίας¨"  σχετικά με τον σημερινό κρίσιμο και τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος .



 Άμεση ήταν η απάντηση Νίκου Ζαφειρόπουλου ο οποίος είναι και κουμπάρος του Αλέξη Κούγια , στα όσα καταγγέλλει η ΠΑΕ Παναχαϊκή χαρακτηρίζοντας την ανακοίνωση συκοφαντική ενώ δηλώνει πως θα προβεί  άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης για την τιμωρία του συντάκτη ή/και εμπνευστή της κατάπτυστης ανακοίνωσης».



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

  Κυριακή, 26 Μαϊ 2013 13:10
HΠΑΕ Παναχαϊκή βρίσκεται στη ιδιαίτερα δύσκολη θέση να καταγγείλει τα εξής:
Ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών Νίκος Ζαφειρόπουλος και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλων Αλέξανδρος Τσεμπερίδης ενόχλησαν τηλεφωνικά ποδοσφαιριστές μας σε σχέση με τον σημερινό αγώνα Παναχαϊκή – Απόλλων Αθηνών.
Οι ποδοσφαιριστές μας  προς τιμήν τους γνωστοποίησαν στον προπονητή τους και στην διοίκηση αυτές τις ενοχλήσεις και το περιεχόμενο των συνομιλιών και η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα  τιμήσει αυτήν τους την ενέργεια.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σέβεται ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων κ. Σταμάτη Βελλή και είναι βεβαία ότι όλα έγιναν εν αγνοία του και θα αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες της περιμένοντας την δική του αντίδραση.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει καμία διάθεση ούτε να ευνοήσει την ΠΑΕ Απόλλων ούτε κάποιον αντίπαλο της και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της να παίξουν όπως κάθε Κυριακή για την νίκη.
Τα τελευταία 5 χρόνια κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια να αλλάξουμε το παλαιό βρώμικο παρελθόν της ΠΑΕ Παναχαϊκή και το έχουμε πληρώσει με την μη άνοδο πέρυσι στην Super   League  και με βρώμικες διαιτησίες αλλά και σκόπιμες διακοπές αγώνων και μηδενισμούς που και φέτος μας στέρησαν την άνοδο.
Θα υποδεχθούμε την ΠΑΕ Απόλλων με τον πιο ζεστό τρόπο και θα την χειροκροτήσουμε τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας αν μας κερδίσει τίμια μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωση Ζαφειρόπουλου:
«Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της σήμερα, Κυριακή 26.05.2013 και ώρα 13:10, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:
Η εκ μέρους μου διάψευση των ανυπόστατων «αποκαλύψεων - καταγγελιών» της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι δεδομένη και κατηγορηματική.
Αν η ΠΑΕ Παναχαϊκή και οι σύμβουλοί της (θεσμικοί ή μη, αφανείς ή μπροστινοί) νομίζουν ότι θα εφαρμόσουν και σε εμένα την προσφιλή τακτική τους να εκδίδουν «συνταρακτικές» - καταγγελτικές, αλλά συνάμα συκοφαντικές ανακοινώσεις, αυτή τη φορά έκαναν λάθος.
Σε 23 χρόνια πορείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπήρξε ούτε ένας που να αμφισβητήσει κυρίως το ήθος μου και για το λόγο αυτό θα προβώ άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης για την τιμωρία του συντάκτη ή/και εμπνευστή της κατάπτυστης ανακοίνωσης».

Ο  Αλέξανδρος Τσεμπερίδης δήλωσε

Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης  ο οποιος πέρυσι αγωνιζοταν στην Παναχαϊκής  έκανε στο pelop.gr την εξής δήλωση:
"Σχετικά με την ανυπόστατη καταγγελία της ΠΑΕ Παναχαϊκή, έχω να δηλώσω το εξής: τέτοιες καταγγελίες μόνο γέλιο μπορούν να μου προκαλέσουν. Αλλωστε όλοι γνωρίζουμε το ύφος των ανακοινώσεων της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Κάπου εδώ κολλάει η γνωστή παροιμία: εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ