.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

29 Μαΐου 2013

Η Παναχαϊκή έδειξε την πόρτα της εξόδου σε Τέλλο και Περέιρα



O Φυντάνης παραμένει στην θέση του τουλάχιστον μέχρι το τέλος των play offs

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση της ( 28/5) κάνει γνωστό ότι αποτελούν παρελθόν από την πατρινή ομάδα οι ποδοσφαιριστές Θανάσης Τέλλος και Νίλτον ντε Πάουλα Περέιρα.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι ο νέος σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν γίνεται βάσει των επιθυμιών του Ηλία Φυντάνη, η συνεργασία του οποίου θα αποφασιστεί μετά τα play offs της Football League.

Η ΠΑΕ θα ζητήσει την επέκταση των συμβολαίων  τους  από τους Απόστολο Ανδρούτσο, Σπύρο Σπίνουλα, Δημήτρη Καραμανλή, Γιώργιο Κοκκίνη, Γιάννη Λίτση, Βαγγέλη Ρεκλείτη, Δημήτρη Γκούρτσα και PamboeKwame.

Σύμφωνα με την  πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ  παραμένουν στην ομάδα  οι  AntoniFation, MirantaWanderson, Γκέρντι Χοτζάλι, Κώστας Πλέγας , Χούσα Ανδρέας, Γιάννης Μπουρλάκης, Βασιλαντωνόπουλος  Σταύρος , Αδαμόπουλος Σωτήρης και  ο  Δημήτρης Ιωάννου.

 
Νέο μέτωπο με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα άνοιξε η ΠΑΕ
Την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προκάλεσαν οι ανακοινώσεις που εξέδωσε η Παναχαϊκή στις 10 και 11 Απριλίου, μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Σε αυτές η πατρινή ΠΑΕ είχε αναφερθεί με όχι κολακευτικό τρόπο στον Πέτρο Σταθάκη, ενώ είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, και τα τοπικά ΜΜΕ. Γι’ αυτό ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της Παναχαϊκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ