.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

14 Μαΐου 2013

Κούγιας :Ποτέ δεν υπήρξα υπάλληλος κανενός. (video)



Κούγιας: Μονόδρομος η αλλαγή της έδρας για την Παναχαϊκή εάν δεν βρεθεί γήπεδο
Σημαντικές δηλώσεις  για το μέλλον της Παναχαικής έκανε στην κάμερα του Lepanto ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος απάντησε και στην πρόταση του κ. Αλαφούζου σχετικά με την ενασχόληση του στον Παναθηναϊκό.

Ο κ. Κούγιας δηλωσε πως δεν πρέπει να ανησυχούν οι φίλαθλοι της Παναχαικής  και πως θα παραδώσει τα ινία της Παναχαικής μόνο σε έναν παντοδύναμο επενδυτή και εφόσον θα του δώσει 6 εκ. ευρώ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ αύριο ( Τρίτη 14/5 ) θα λυθούν κοινή συναίνεση με την ΠΑΕ Παναχαϊκή τα συμβόλαια των Ngiodo Eduard και Γιάννη Βοσκόπουλου .
 Όπως αναφέρεται στην  ανακοίνωση το προπονητικό τιμ της Παναχαΐκής έχει δεχθεί εντολή απο την ΠΑΕ προκειμένου να χρησιμοποιούνται μικροί ποδοσφαιριστές της ομάδας , ενώ γίνεται γνωστό ότι η Επιτροπή Ιδιότητος Μεταγραφών της ΕΠΟ ερεύνησε την ψευδή και συκοφαντική καταγγελία του Πέτρου Σταθάκη και του Ολυμπιακού Βόλου, ότι δήθεν οι μεταγραφές του Ιουλίου του 2010 έγιναν με πλαστό πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας και κατόπιν συνεργασίας με την Α’ Δ.Ο.Υ Πατρών απέρριψε την καταγγελία παμψηφεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ  Παναχαική
 Δευτέρα, 13 Μαϊ 2013


1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Ιδιότητος Μεταγραφών της ΕΠΟ ερεύνησε την ψευδή και συκοφαντική καταγγελία του Πέτρου Σταθάκη και του Ολυμπιακού Βόλου, ότι δήθεν οι μεταγραφές του Ιουλίου του 2010 έγιναν με πλαστό πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας και κατόπιν συνεργασίας με την Α’ Δ.Ο.Υ Πατρών απέρριψε την καταγγελία παμψηφεί.

Κατόπιν αυτής της αποφάσεως είναι βέβαιο ότι θα απορριφθεί και η ένσταση του Ολυμπιακό Βόλου μετά το παιχνίδι στην Αγυιά στον δεύτερο γύρο.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι βέβαιο ότι όλο το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου και ο Πέτρος Σταθάκης θα καταδικαστούν λόγο των μηνύσεων που έχει υποβάλλει η ΠΑΕ Παναχαϊκή εις βάρος τους τόσο για το αδίκημα της ψευδούς καταμηνύσεως όσο και για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως, επίσης είναι βέβαιο ότι θα καταδικαστούν να καταβάλουν και σημαντικό χρηματικό ποσό για αποζημίωση.

2)Αύριο θα λυθούν κοινή συναίνεση με την ΠΑΕ Παναχαϊκή τα συμβόλαια των Ngiodo Eduard και Γιάννη Βοσκόπουλου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται και στους δύο ποδοσφαιριστές την καλύτερη εξέλιξη στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή.

3)Στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει δοθεί εντολή στα επόμενα παιχνίδια να πάρουν χρόνο συμμετοχής τόσο οι 16χρονοι  Πλέγας και Χοτζάλι όσο  και ο 18χρονος  Χούσα .

Η ίδια εντολή είχε δοθεί και στο χτεσινό παιχνίδι αλλά για τους δικούς του λόγους ο προπονητής  της ΠΑΕ Παναχαϊκή  Ηλίας Φυντάνης  δεν την ακολούθησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ