.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

29 Σεπτεμβρίου 2013

«Σφαλιάρα» στο μάγουλο από την Μαγούλα δέχτηκε με το καλημέρα η Παναχαϊκή.



1η αγωνιστική  football league  
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 1-1.


Είδε το «χάρο» με τα μάτια της αλλά … Τελικά, ο Λίτσης στο 88' ισοφάρισε …

Στο 88΄ ο Γιάννης Λίτσης λύτρωσε την Παναχαϊκή από τα χειρότερα.

Κάτω του μετρίου η Παναχαϊκή – άσχημη η αγωνιστική εικόνα της Παναχαικής .


Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορείς να συστήνεσαι ως φαβορί , αλλά αντιθέτως γελοιοποιείσαι.


Η "κατάρα"  στις πρεμιέρες συνεχίστηκε για την Παναχαϊκή.


Απογοήτευσε! στην πρεμιέρα η Παναχαϊκή όπου εντος έδρας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής  με τον Αστέρα Μαγούλας.


 Δικαιολογημένη η γκρίνια και τα μουρμουρητά από τις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού σταδίου από τους 700 περίπου θεατές που παρακολούθησαν  τον αγώνα.


Ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε  τις υποχρεώσεις του με σπουδαίο διπλό επί του Αχαρναϊκού.
Η Παναχαϊκή βρέθηκε  πίσω στο σκορ από το 6΄λεπτο του αγώνα καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Σπίνουλας ανέτρεψε τον Δημητριάδη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Μπλούνας έδωσε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Έβερετ για το 0-1.
 Η Παναχαϊκή στην συνέχεια είχε  την άκαρπη κατοχή της μπάλας  αφού μέχρι την στιγμή της ισοφάρισης δεν είχε  καταφέρει  να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση. 

Οι παίκτες της Μαγούλας προκειμένου να ανακόψουν τον ρυθμό της Παναχαικής διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους σκορ και κατάφεραν τελικά μετά  από πολλές εσκεμμένες καθυστερήσεις  και με διπλή ζώνη άμυνας  να  επιστρέψουν  με το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους  . Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 78’ με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο σκόρερ  της ομάδας τους.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Τίμος Καβακάς στην συνέντευξη τύπου είπε: «Θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη την σεζόν όμως ήμασταν κακοί. Δεν έχουμε δικαιολογία, η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπει και υπεύθυνος της ομάδας είμαι εγώ. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με πιο πολύ πάθος, και θα πρέπει να βελτιωθούμε απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά.  Πιστεύω στους παίκτες μου, έχουν ποιότητα αλλά θέλουν στήριξη και θα δουλέψω και εγώ μαζί τους για να γίνουμε καλύτεροι ».

-           Βασιλαντωνόπουλος : «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι όμως δυστυχώς δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω αλλά να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Καβακάς): Λαζαρίδης, Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Μαραγκουδάκης (75΄Λίτσης), Κοντογουλίδης, Κιάσσος, Γκαντιάγκα, Μπόζιτς (36΄Σιτόε) Πλέγας (65΄Βασιλαντωνόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Στροτομήτρος, Νόνης, Εβέρετ, Κάστρο, Αλμιρ, Μαρτίνεζ (81΄Σαμαρόπουλος), Δημητριάδης (58΄Καπουράνης),  Κορνέλλάτος (86΄Αντωνόπουλος).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Σιτόε - Πολίτης, Δημητριάδης, Έβερετ, Μαρτίνεζ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 78' Έβερετ.

 Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπλούνας  του συνδέσμου Φθιώτιδας  με βοηθούς τους Δουδούμη-Δόσκουρη του ίδιου συνδέσμου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων  της πρώτης αγωνιστικής
1ος – Νότιος όμιλος

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013
Βύζας Μεγάρων – Πανηλειακός 1-2
(44' Αρναρέλης - 4' Κωνσταντινίδης, 31΄Καλαϊτζίδης)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013
Ηρακλής Ψαχνών-Χανιά 2-1
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος 0-1
(47’ Φλίγκος)
Παναχαϊκή-Αστέρας Μαγούλας 1-1
(87’ Λίτσης - 5’ πεν. Έβερετ)

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013
Επισκοπή-Φωστήρας (16:00)
Φωκικός-Καλλιθέα (16:00)
Ολυμπιακός Βόλου –Γλυφάδα (16:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ