.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

07 Οκτωβρίου 2013

Στο Ελ Πάσο η Παναχαϊκή σήμερα



ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα (7/10)
Football League 2η αγωνιστική
Καλλιθέα-Παναχαϊκή (16.00, OTE TV)

Καλλιθέα και Παναχαϊκή αναμετρώνται σήμερα στο Ελ Πάσο με στοχο την νικη  αφού οι δυο ομάδες  απέκτησαν μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας  στην 1η αγωνιστική από τον φωκικό και τον Αστέρα Μαγούλας αντίστοιχα.
Οι Αχαιοί θέλουν πάνω από όλα να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση κάτι που έως τώρα δεν εχουν καταφέρει  προκειμένου να  αποδείξουν στην πράξη ότι δεν μένουν μόνο στα λόγια. 

Ο Τίμος Καβακάς για λόγους τακτικής επέλεξε να βρίσκονται  εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Καλλιθέα οι Κοκκίνης, Δήμας, Χοτζάλι, Χούσα και Σπίνουλας .
Την 20μελή αποστολή της Παναχαικης  απαρτίζουν οι: Λαζαρίδης, Βιγιαρέχο, Κωστόπουλος, Μπερτέν, Μαραγκουδάκης, Κοντογουλίδης, Κιάσσος, Πλέγας, Μπόζιτς, Γκαντιάγκα, Σταυριανός, Σιτόε, Λίτσης, Βασιλαντωνόπουλος, Παληγεώργος, Φατιόν, Καραμανλής, Παπαδόπουλος, Ζλάτκοβιτς και Βαγγελόπουλος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο τεχνικός της γηπεδούχου ομάδας  Κριστόφ Βαζέχα δεν θα έχει στη διάθεση του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Ατματζίδη και Ρουσάκη που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τιμωρίας και τραυματισμού, καθώς επίσης και τους Αφουξενίδη, Μιχελή, Χαροντάκη, Θεολόγου, Κάσσο και Τραγούλια οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.
Την 20μελή αποστολή των «κυανόλευκων» απαρτίζουν οι: Κατσούλης, Λυμπερόπουλος, Χριστοφιλέας, Ποζίδης, Δημητρίου, Πίκολο, Παγώνης, Καλαμιώτης, Μουσταφίδης, Σταύρου, Φαγιέ, Κατσικογιάννης, Ντιέγκο, Γκαλάν, Καραλής, Εμβέλε, Χαϊκάλης και  Πούλγκα.

Διαιτητές του αγώνα Καλλιθέα – Παναχαϊκή θα είναι
Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Σαββόγλου (Δυτ. Αττικής) 4ος: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
1ος όμιλος
ΑΟ Χανιά-Φωκικός 1-0(52' πεν. Πάγκαλος)
Επισκοπή-Ηρακλής Ψαχνών 2-2(55', 62' πεν.  Γκονζάλες-30, 82' Κοιλιάρας)
Φωστήρας-Αχαρναϊκός 1-1 (85' Μακρίδης-74' Γουέλμαν)
Παναιγιάλειος-Βύζας Μεγάρων 2-0 (6' Μπούνας, 87' Φλίγκος)
Αστέρας Μαγούλας-Ολυμπιακός Βόλου 0-3 (4' Καπετάνος, 69' Δεινόπαπας, 87' Γκούρμα)
Πανηλειακός-Γλυφάδα 1-0 (41' Καλαϊτζίδης)

ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα (7/10)
Καλλιθέα-Παναχαϊκή (16.00, OTE TV)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ