.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

14 Οκτωβρίου 2013

Κουράστηκε για την ισοπαλία με τα Χανιά η Παναχαϊκή



3η αγωνιστική  Football league
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΑΟ ΧΑΝΙΑ 0-0

Η Παναχαϊκή και πάλι απογοήτευσε


Βαρύ το κλίμα στην Παναχαϊκή για τον 
Τίμο Καβακά που μάλλον οδεύει προς την έξοδο.

 
Η Παναχαϊκή παραμένει χωρίς νικη και η κατάσταση δυσκολεύει


Στο 43΄οι Χανιώτες παραλίγο να στείλουν  στην κόλαση τους  πατρινούς


VIDEO -  ΔΕΙΤΕ  την ανασκόπηση της 3ης αγωνιστικής

 Ούτε και τώρα η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτή την έδρα της και μάλιστα απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας η οποία θα  δώσει μάχη για την παραμονή της . 

Η Παναχαϊκή για άλλη μια φορά πέταξε πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της και εμφανίστηκε αρκετά μέτρια αλλά συνάμα ήταν και τυχερή αφού η μεγάλη (κλασική) φάση του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους . Οι κρητικοί έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όταν ο Πάγκαλος, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε και τον τερματοφύλακα Λαζαρίδη, όμως ο Παληγεώργος κατάφερε την τελευταία στιγμή με σωτήρια προβολή να απομακρύνει την μπάλα, λίγο πριν αυτή καταλήξει στη εστία της Παναχαικής.

Στο δεύτερο μέρος οι κοκκινόμαυροι πίεσαν, είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά όλες οι προσπάθειες τους ήταν χωρίς ουσία αφού δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους Κρητικούς.  . Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αμυντικά χωρίς όμως να φοβούνται τον αντίπαλο αφού αρκετές φορές πέρασαν στην αντεπίθεση  και απείλησαν τους γηπεδούχους . Ο ΑΟ Χανίων στην εκπνοή του αγώνα παραλίγο να δημιουργήσει έμφραγμα στο στάδιο όταν δημιούργησε την τελευταία φάση του αγώνα  με τον Λαζαρίδη να αποκρούει σωτήρια.

Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν φυσικό να δυσαρεστήσει τους 500 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και οι οποίοι αποδοκίμασαν δικαίως παίκτες και προπονητή .
Το δεύτερο αυτό συνεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα εντος  έδρας της Παναχαικης εχει δημιουργήσει άσχημο κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας  και ξέσπασμα αντιδράσεων από τους πατρινούς φιλάθλους ενώ μετά τον αγώνα διέρρευσαν κάποιες φήμες που μιλούν περί παραίτησης Τίμου Καβακά.

Παρελθόν από την Παναχαϊκή αναμένεται να αποτελέσει – εκτός απροόπτου – ο Τίμος Καβακάς.
Ο 41χρονος τεχνικός μετά την ισοπαλία (0-0) με τα Χανιά εμφανίστηκε εμφανώς απογοητευμένος στην συνέντευξη Τύπου και σχολίασε πως είναι δική του ευθύνη η εικόνα της ομάδας και φυσικά τα άσχημα αποτελέσματα
 Μάλιστα ο Καβακάς φαίνεται μετά το τέλος της αναμέτρησης να μπήκε στα αποδυτήρια και να αποχαιρέτησε τους παίκτες του, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Παναχαικής. 

Παναχαϊκή (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κωστόπουλος, Καραμανλής, Λίτσης, Αντονι (64' Μπόζιτς) Γκατιάνγκα, Ζλάτκοβιτς (46' Βασιλαντωνόπουλος), Κιάσσος (46' Κοντογουλίδης), Μαραγκουδάκης, Σιτόε.

ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Μανωλάς, Παγώνης, Τσατσαρής, Παπατζίκος, Χατζησσαϊας, Βασιλόγιαννης (67' Μπουντόπουλος), Τσάτσος (90' Καμπλιώνης), Ζρντάκοβιτς, Πάγκαλος, Λουκίνας (77' Σαντριάς)

ΔΕΙΤΕ την ανασκόπηση της 3ης αγωνιστικής - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Νότιος όμιλος
Παναχαϊκή-Χανιά 0-0
Γλυφάδα-Παναιγιάλειος 0-2
Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα 1-1
Ηρακλής Ψαχνών-Φωκικός 1-0
Πανηλειακός-Αστέρας Μαγούλας 1-0
Βύζας Μεγάρων-Φωστήρας 1-3
Αχαρναϊκός-Επισκοπή 0-1

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:
Νότιος όμιλος:
Παναιγιάλειος – Αστέρας Μαγούλας
Καλλιθέα – Πανηλειακός
Φωστήρας – Γλυφάδα
Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου
Επισκοπή – Βύζας Μεγάρων
Φωκικός – Παναχαϊκή
Αχαρναϊκός – Ηρακλής Ψαχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ