.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

27 Οκτωβρίου 2013

Η Παναχαϊκή θα ψάξει για την νίκη και στα Ψαχνά



5η αγωνιστική Football League 
Κυριακή 27/10 ΩΡΑ 18:00 
Δημοτικό Ψαχνών ΟΤΕ TV
 Ηρακλής Ψαχνών – Παναχαϊκή
Διαιτητές : Τζήλος, Καραμπούλας, Αναστασίου (Λάρισας)

Με απουσίες στα Ψαχνά η Παναχαϊκή
Η Παναχαϊκή για 5η συνεχόμενη αγωνιστική θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη της πολυπόθητη νίκη της  στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Παναχαϊκή βρίσκεται στα Ψαχνά όπου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής θα αναμετρηθεί με τον Ηρακλή Ψαχνών  με μοναδικο στοχο την νικη αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη άσχημη υπάρχουσα κατάσταση στην  πατρινή ομάδα.  
 Η Παναχαϊκή  πρέπει να παλέψει στα Ψαχνά προκειμένου να καταφέρει το θετικό αποτέλεσμα  που χρειάζεται η ομάδα τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για  ψυχολογικούς  αφού πρέπει να βρει τις δυνάμεις για να ανταπεξέλθει στους   επόμενους 3 δύσκολους αγώνες που ακολουθούν .

Πρίμ στους ποδοσφαιριστές της Παναχαικής  για το απόλυτο στους  επόμενους  τέσσερις αγώνες που ακολουθούν
 Σύμφωνα με όσα είπε  ο Αλέξης Κούγιας προς τους Ποδοσφαιριστές της ομάδας αν οι «κοκκινόμαυροι» πάρουν το απόλυτο στα επόμενα 4  ματς με Ηρακλή Ψαχνών, Ολυμπιακό Βόλου, Πανηλειακό και Παναιγιάλειο, θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα . 

Χωρίς τέσσερις παίκτες ταξίδεψε στα Ψαχνά η Παναχαϊκή .
Μοναδικά προβλήματα για τον τεχνικό της Παναχαικής Νίκο Παπαδόπουλο είναι οι Μαραγκουδάκης, Κωστόπουλος, Μπόζιτς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και ο Ζλάτκοβιτς που απουσίαζε από τις προπονήσεις  και για το λόγο αυτό σύμφωνα με την ΠΑΕ αναμένεται να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Η 19μελής αποστολή της Παναχαικής απαρτίζεται από τους: Λαζαρίδη, Σταυριανό, Σπίνουλα, Παληγεώργο, Βιγιαρέχο, Βαγγελόπουλο, Μπερτέν, Κοκκίνη, Καραμανλή, Φατιόν, Λίτσης, Κοντογουλίδη, Κιάσσο, Γκαντιάγκα, Σιτόε, Βασιλαντωνόπουλο, Χούσα, Δήμα και Πλέγα.

Χωρίς τον Γκεμίση, αλλά με τον Πουρή στην αποστολή του θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι ο Ηρακλής Ψαχνών.
Στην διάθεση του Γιόβαν Μιχαϊλοβιτς που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «πρασίνων», μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Λάμπρου τέθηκε ο Χρήστος Πουρής έπειτα από απουσία ενός μήνα όταν και είχε τραυματιστεί στον ώμο στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με τα Χανιά.
Την 19μελή αποστολή των νησιωτών αποτελούν οι: Πουρής, Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Λάμπρου, Γκάβαλης, Στουρνάρας, Τζανής, Κοιλιάρας, Πατσατζόγλου, Τσίγκρος, Νικολόπουλος, Ντελέκος, Τσιμότζι, Γκμπαγκουιντί, Σπανός, Κρητικός, Επιτροπάκης, Τριανταφύλλου.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
1ος όμιλος
Παρασκευή (25/10)
Πανηλειακός-ΑΟ Χανιά 1-1

Σάββατο (26/10)
Ολυμπιακός Βόλου-Φωκικός 1-0
Γλυφάδα-Επισκοπή 0-2
Αστέρας Μαγούλας-Φωστήρας 0-1

Κυριακή (27/10)
Βύζας Μεγάρων-Αχαρναϊκός (15.00)
Παναιγιάλειος-Καλλιθέα (15.00)
Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή (18.00, OTE TV)

Βαθμολογία
1. Επισκοπή 13
2. Παναιγιάλειος 12
3. Ηρακλής Ψαχνών 10
4. Πανηλειακός 10
-------------------------------------------------
5. Ολυμπιακός Βόλου 10
6. ΑΟ Χανιά 8
7. Φωστήρας 8
8. Καλλιθέα 6
9. Φωκικός 4
10. Παναχαϊκή 3
11. Αχαρναϊκός 1
-------------------------------------------------
12. Αστέρας Μαγούλας 1
13. Γλυφάδα 1
14. Βύζας Μεγάρων 0




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ