.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

04 Νοεμβρίου 2013

Ευκαιρία για την Παναχαϊκή ο σημερινός αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου



ΣΗΜΕΡΑ!! Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της football league .

H Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (18.00-ΟΤΕ TV) τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο σε έναν αγώνα που της δίνεται η ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τις προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 
 Η Παναχαϊκή η οποία προέρχεται από την νίκη στην Άμφισσα θα αντιμετωπίσει με ανεβασμένο το ηθικό της την ομάδα του Βόλου η οποία και αυτή προέρχεται από την πρόκριση στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Στην Παναχαϊκή χαρακτηρίζουν τον αγώνα ως κομβικής σημασίας για την συνέχεια αφού και οι δυο ομάδες θέλουν να παλέψουν για την άνοδο τους στην μεγάλη κατηγορία και με δεδομένο ότι η πατρινή ομάδα έχει χάσει έδαφος  θα θελήσει την νίκη προκειμένου να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας.
Παρόλο  που ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά οι δυο ομάδες ελπίζουν στην στήριξη των φιλάθλων τους με την παρουσία τους στο γήπεδο . 
 Ανοιχτή για τους Βολιώτες η θύρα 11
Όσοι Βολιώτες φίλαθλοι θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα  θα εισέλθουν στη θύρα 11 του Παμπελοποννησιακού σταδίου και θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από το εκδοτήριο που θα λειτουργεί έξω από τη Θύρα 11. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 Ευρώ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική τηλεόραση του  OTE-TV  και ραδιοφωνικά από το «Ράδιο-Γάμμα».

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε γνωστό ότι η Football League, έκανε δεκτό το αίτημα της για την διενέργεια ουρολογικών και αιματολογικών ελέγχων σε όλους τους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι διαιτητές του αγώνα : Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Κουράκης, Νικολακάκης (Ηρακλείου)
4ος: Ανούσιος (Λακωνίας)

Με 3 απουσίες οι Πατρινοί .
Βιγιαρέχο, Κωστόπουλος  και Μαραγκουδάκης μένουν εκτός αποστολής .
Η Παναχαϊκή έκανε την τελευταία της προπόνηση την Κυριακή και η αποστολή θα απαρτίζεται από τους:  Σταυριανός, Λαζαρίδης, Κοκκίνης Σπίνουλας, Παληγεώργος, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν, Κιάσσος, Λίτσης, Φατιόν, Καραμανλής, Γκαντιάγκα, Μπόζιτς, Πλέγας, Βασιλαντωνοπουλος, Κοντογουλίδης, Σιτόε, Ζλάτκοβιτς.

Χωρίς τον τραυματία Ολίσε βρίσκεται στην Πάτρα η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου
Την αποστολή της Βολιώτικης ομάδας αποτελούν οι :Καπετάνος, Γκούρμας, Ρόκας, Γιαλούσης, Κωστούλας, Αρβανίτης, Κατσίκης, Κατσιαρός, Καρράς, Γκέσιος, Δεινόπαπας, Ακόστα, Πόνσε, Γιενγκά, Μπρέσκα, Γκίτκος, Γεωργίου, Μελίσσης, Πινδώνης.
Τα τελικά αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 6ης αγωνιστικής της football league
Κυριακή (3/11)
Νότιος όμιλος
Αχαρναϊκός - Γλυφάδα 2-1
Επισκοπή - Αστέρας Μαγούλας 0-3
Φωκικός – Πανηλειακός 2-1

Δευτέρα (4/11)
Νότιος όμιλος
15.00: Βύζας - Ηρακλής Ψαχνών
15.00: Χανιά - Παναιγιάλειος
15.00: Φωστήρας - Καλλιθέα
18.00: Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Βόλου

Η Βαθμολογία έως τώρα διαμορφώνεται ως εξής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ