.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

09 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-1



(11' Βιγιαφάνε - 34' Γκούρμα)

Η Παναχαϊκή έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 88' 


Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League η Παναχαϊκή κέρδισε πολύτιμο βαθμό στον Βόλο φρενάροντας τον πρωτοπόρο τοπικό Ολυμπιακό . 

Η Παναχαϊκή κοίταξε στα ίσα τον αντίπαλο , προσπάθησε για την νίκη παίζοντας  κατά κοινή ομολογία  καλό ποδόσφαιρο , πίεσε τους γηπεδούχους ενώ δεν στάθηκε τυχερή  στο 88’ για να πάρει τους βαθμούς της νίκης όταν σε γύρισμα του  Βαγγελόπουλου, ο Φούφουλας δεν κατάφερε να βρει την μπάλα εξ επαφής. 

Πρόβλημα υπήρξε κατά την αποχώρηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξη Κούγια από το ΕΑΚ του Βόλου.
 

Ο Κούγιας θυμήθηκε ξανά τους  οργανωμένους.
Ο κ. Κούγιας μετά τον αγώνα με Προσωπική του δήλωση διαμαρτύρεται έντονα για το συμβάν ενώ παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στους πατρινούς προκειμένου την επόμενη Κυριακή να δώσουν το παρόν στο γήπεδο ακόμα και οι οργανωμένοι για να υπερασπιστούν την ομάδα στον κρίσιμο αγώνα με τον Πανηλειακό.



 Ο τεχνικός των κοκκινόμαυρων Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τον αγώνα δήλωσε :
 «Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με 2 πολύ καλές ομάδες, εμείς ευτυχήσαμε να ξεκινήσουμε καλά το παιχνίδι και να προηγηθούμε. Μετά, αδικαιολόγητα δεν είχαμε καθόλου ηρεμία, μας πίεσε ο Βόλος με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ. Μετά το γκολ δεν διαχειριστήκαμε καλά το γκολ, έπρεπε να σπάσουμε το ρυθμό του αντίπαλου αλλά παρότι έχουμε έμπειρους παίκτες δε τα καταφέραμε. Στο δεύτερο 45λεπτο νομίζω ότι συνολικά ήμασταν καλύτεροι, είχαμε διάρκεια καις το τέλος είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ ωστόσο το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό Βόλου ο οποίος επίσης είχε ευκαιρίες για γκολ. Πήραμε ένα βαθμό και κοιτάζουμε την επόμενη μέρα, πρέπει να πάρουμε βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια για να μπορέσουμε να μπούμε στην τετράδα όπου πιστεύω ότι τιο αξίζουμε με το ρόστερ που έχουμε. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου που είναι καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται ψηλά».

Ολυμπιακός Βόλου (Μ. Ρόκα): Γκίτκος, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Πινδώνης, Κριστόμπαλ (51' Καπετάνος), Κατσίκης (67' Δεινόπαπας), Νικολιάς, Μπρέσκα (81' Ιωάννου), Γκούρμα.
Παναχαϊκή (Ν. Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Σπίνουλας, Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Φατιόν, Στεργίδης (69' Ντα Κόστα), Μπάρι, Βιγιαφάνε, Λίτσης (55' Κοντογουλίδης), Μπαλού (80' Φούφουλας).            

Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης)
Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1ος Όμιλος
Παρασκευή 7/2
Ηρακλής Ψαχνών - Βύζας Μεγάρων 4-0

Σάββατο 8/2
Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή 1-1
Πανηλειακός - Φωκικός 3-1


Κυριακή 9/2
Αστέρας Μαγούλας - Επισκοπή (15:00)
Παναιγιάλειος - Χανιά (15:00)
Καλλιθέα - Φωστήρας (15:00)

Δευτέρα 10/2
Γλυφάδα - Αχαρναϊκός (15:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ