.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

03 Φεβρουαρίου 2014

Τα ψαχνά χτύπησαν στο ψαχνό και απέδρασαν από την Πάτρα



Επεισοδιακή νίκη πέτυχε ο  Ηρακλής Ψαχνών στην Πάτρα



18η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Football League.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-1

Ο Ηρακλής Ψαχνών νίκησε 1-0 στην Πάτρα την Παναχαϊκή με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

To γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε από το σημείο του πέναλτι ο Πατσατζόγλου.

Ήταν ένας επεισοδιακός αγώνας όπου η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ανωτερότητα της  ενώ η ομάδα της Εύβοιας  ήταν η τυχερή του αγώνα αφού στο 90΄ο διαιτητής Σέριος σφύριξε αμφισβητούμενο πέναλτι  το οποίο οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν σε γκολ ξεσπώντας έτσι θύελλα αντιδράσεων στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο.


Ο προπονητής της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος, αφήνοντας αιχμές για την διαιτησία δήλωσε :
«Πρώτα από όλα ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Εγώ διαφωνώ με τον αντίπαλο προπονητή, το αποτέλεσμα είναι άδικο, στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο και μια που προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις. Προωθούσαμε να βρούμε ρυθμό αλλά δεν μπορούσαμε και ήρθε η ήττα. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα μου και θα αναλάβω εγώ την ευθύνη της ήττας, οι παίκτες μου δεν φταίνε καθόλου και το δείχνει και το χειροκρότημα των φιλάθλων στο τέλος.
Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία, φαίνεται κάποιους τους πείραξε που η Παναχαϊκή είναι στην 4η θέση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παπαδόπουλος, Σπίνουλας, Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Φατιόν, Κιάσσος, Βιγιαφάνε (70' Πλέγας), Κοντογουλίδης (75' Αποστολόπουλος), Στεργίδης (88' Λίτσης), Πάτο

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Παληγεώργος, Βιγιαρέχο (59' Νικολόπουλος), Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Ντελέκος (50' Γκμπαγκουϊντί), Τσούτσης, Μπουμάλ, Οχάντζα (26' Κρητικός)



*Φωτο απο: contra.gr
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Αναλυτικά η 18η αγωνιστική:
Νότιος Όμιλος
Παρασκευή 31/1
Φωστήρας – Αστέρας Μαγούλας 3-0
Κυριακή 2/2
Παναχαϊκή – Ηρακλής Ψαχνών 0-1
(90’ πεν. Πατσατζόγλου)
Αχαρναϊκός – Βύζας Μεγάρων 3-0
Φωκικός – Ολυμπιακός Βόλου 2-2
Επισκοπή – Γλυφάδα 5-1
Καλλιθέα – Παναιγιάλειος 1-3
Δευτέρα 3/2
Χανιά – Πανηλειακός (14:00) ‘

Επόμενη αγωνιστική (19η):
Νότιος όμιλος
Παρασκευή 7/2
Πανηλειακός – Φωκικός (17.00)

Σάββατο 8/2
Ολυμπιακός Βόλου – Παναχαϊκή

Κυριακή 9/2 (15.00)
Καλλιθέα – Φωστήρας
Αστέρας Μαγούλας – Επισκοπή
Παναιγιάλειος – Χανιά
Ηρακλής Ψαχνών – Βύζας Μεγάρων

Δευτέρα 10/2
Γλυφάδα – Αχαρναϊκός (15.00)

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ηττήθηκε από τον Ηρακλή Ψαχνών στην έδρα της και με ανακοίνωση που εξέδωσε "επιτίθεται" στην ΕΠΟ και την διαιτησία. 
Διαβάστε την ανακοίνωση.

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών στην έδρα της.
Η ανακοίνωση της "κοκκινόμαυρης" ΠΑΕ αναφέρει:
"Θεόδωρε Κουρίδη αρχηγέ, Παπακωνσταντίνου αναπληρωτή του αρχηγού και μελών της ΕΠΟ, αν συμβεί κάτι απρόοπτο στον αρχηγό και την γνωστή παρέα, μπορεί να γελάτε τώρα με το δράμα των παικτών μας, των προπονητών μας και των οπαδών μας, όπως γελάγατε με το δράμα μας όταν μας διαιτήτευαν ο Αμπάρκιολης, ο Κάμπαξης και ο Δημητρόπουλος αλλά το ξέρετε και εσείς και αυτοί που βάζουν τους διαιτητές ότι το τέλος είναι κοντά και αυτοί που τα κάνουν κατ’ εντολή σας όλα αυτά και βάζουν αυτούς τους διαιτητές ότι είναι τα τελευταία ψυχορραγήματα. Η Παναχαϊκή έχει ιστορία 122 ετών και ότι και να κάνετε υπάρχει και θα υπάρχει.

Σε ένα ματς που ο τερματοφύλακάς μας 90 λεπτά δεν έπιασε την μπάλα και που η αντίπαλη ομάδα το μόνο που έκανε ήταν να διώχνει από την περιοχή της την μπάλα, ένας παντελώς άγνωστος διαιτητής που μόνο βοηθούσε τον Ηρακλή Ψαχνών να τελειώσει το παιχνίδι διακόπτοντάς το με ανύπαρκτους τραυματισμούς κάθε 2 λεπτά και που σφύριξε 38 φάουλ εις βάρος μας ενώ είχαμε κατοχή 90 -10, και μόνο 7 φάουλ υπέρ μας, καταλόγισε στην ομάδα που έχει κερδίσει 6 ανύπαρκτα πέναλτι και έχει ισάριθμα τρίποντα άλλο ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ αρνήθηκε δύο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ μας τα οποία κέρδισαν οι Σπίνουλας και Στεργίδης.

Εμείς αφού και ο Καλογιάννης ορίζει στα παιχνίδια μας παρατηρητές συμμαθητές και γείτονες του Δούρου στο μόνο το οποίο ελπίζουμε είναι η Ελληνική δικαιοσύνη. Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος και θα σας κερδίσουμε όλους γιατί έχουμε ομαδάρα.

Αρκετά χωριά γέμισε η Super League, υπάρχουν και πόλεις 350.000 κατοίκων που έχουν ομαδάρες και το μόνο το οποίο δεν έχουν είναι γνωριμίες με αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια.

Για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει, ο Ηρακλής Ψαχνών έχει 31 πόντους, έχει πετύχει 16 γκολ εκ των οποίων τα 6 από πέναλτι, από τα οποία έχει κερδίσει τους 18 βαθμούς.

Τα Ψαχνά είναι στην Ένωση Ευβοίας που πρόεδρος είναι ο Παπακωνσταντίνου και εκεί κατοικούν ο Πριόνας ο γνωστός διαιτητοπατέρας που οι κόρες του δουλεύουν στην ΕΠΟ και στην Football League και ανιψιός του είναι ο Κάμπαξης που είχε οριστεί στο γνωστό παιχνίδι Πλατανιάς – Παναχαϊκή και δεν έδωσε το πέναλτι των 6 δευτερολέπτων στο 90 στον Γιώργο Λαμπρόπουλο, και την αμέσως επόμενη περίοδο προωθήθηκε στην Super League".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ