.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

03 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του Συλλόγου Φιλάθλων «Κώστας Δαβουρλής»: ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. “ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Σ” ‘.’. οριστικα και αμετακλητα.




Από τον Σύλλογο Φιλάθλων Παναχαϊκής «Κώστας Δάβουρλής» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


«Προεδρε, και μεγαλομετοχε, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

Ο ομιλος μας, δεν συνηθιζει να σου κανει ανακοινωσεις, και ουτε ειναι στις προθεσεις μας να να σε διασυρουμε ειτε με αγωγες, ειτε με ανακοινωσεις που μπορει να ειναι και μηνυσιμες, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ (καταφατσα) ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.

Πλην ομως οταν εφθασες, στο εξευτελιτικο αυτο σημειο, να αποκαλεις τον περιγυρο της παλαιας Παναχαικης?? (ειμαστε και εμεις μεσα), και να μας αποκαλεις, ΚΑΤΙΝΕΣ, ΑΔΕΛΦΕΣ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ.

ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

Δεν θα κανουμε αναλυση των πεπραγμενων σου τα τελευταια 5 χρονια , απλα σου λεμε ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. “ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Σ” ‘.’. οριστικα και αμετακλητα.

Η φιλαθλη Πατρα, και ειδικα οι γνησιοι Παναχαικιωτες, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ Π Ο Τ Ε αυτες τις δηλωσεις σου.

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ και εντος των προσεχων ημερων, να παραδωσεις την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ).

ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ.

Δεν μας νοιαζει που θα πας, και τι θα κανεις. Πρεπει να το καταλαβεις καλα αυτη την φορα , οτι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ τελειωσε για σενα.

Τελειωνοντας να σου υπενθυμισουμε οτι ο σοφος λαος μας, λεει

“ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ.”

Περιμενουμε την επισημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Ερασιτεχνικης Παναχαικης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ «ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ»

1 σχόλιο:

  1. Κριμα στη Παναχαικη,εχετε ιστορια σαν ομαδα και δεν σας αξιζει αυτη η τυχη. Θα γλυτωσετε μονο αν διωξετε τον τακουνακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ