.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

09 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γιώργος Μπάρλος απαντά σε όλα στον αέρα του Sporfm - patra

 

 Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαΐκή

Ο Γιώργος Μπάρλος  απαντά σε όλα και σε όλους στον  αέρα του  Sporfm - patra και συνιστά υπομονή.

O πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Γιώργος Μπάρλος μίλησε στον αέρα του  Sporfm-Patras  και στην εκπομπή του  Αλέξη Διγενή.  

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Μπάρλος έγινε αποδέκτης  εκατοντάδων μηνυμάτων στήριξης  και ενθάρρυνσης προς τον ίδιο από τους πατρινούς φιλάθλους .   

Ο Κ. Μπάρλος  δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας λέγοντας ότι οι 3 βαθμοί μπορούν να καλυφτούν .  Στα μηνύματα των ακροατών  περί μεταγραφών ο Γιώργος Μπάρλος απάντησε λέγοντας  ότι  και τον Μέσι να πάρουμε ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι  θα πάρουμε το πρωτάθλημα ? . Ο πρόεδρος  εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την πώληση του μικρού αριθμού  των εισιτηρίων διαρκείας  καθώς όπως είπε  το ζήτημα δεν είναι οικονομικό αλλά θέμα στηρίξεως  προς  την ΠΑΕ  και προς τον ίδιο για όλα όσα έχουν επιτευχτεί  ως τώρα.

 Σε σχετική ερώτηση ακροατή ο κ. Μπάρλος δήλωσε ότι η  Παναχαϊκή ανήκει μόνο στον ίδιο  και στην πόλη  και σε κανέναν άλλον.  

Για το ζήτημα που προέκυψε σχετικά με την παρουσία των φιλοξενούμενων φιλάθλων του Ιωνικού στις κερκίδες της  αγυιάς  δήλωσε  ότι δεν ήταν τόσο τραγικό καθώς τηρήθηκαν όλα τα νόμιμα  και το ίδιο θα γίνει και για τους πατρινούς φιλάθλους  στον αντίστοιχο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας. 

Ο Κ. Μπάρλος παραμένει   στην απόφαση  του να μην προχωρήσει σε νέες μεταγραφές  

-Τα ισχυρά ράστερ και τα μεγάλα μπάτζετ  δεν φέρνουν τα πρωταθλήματα  και θα πρέπει να έχουμε υπομονή.

-Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι  ξεχωριστά  και προχωραμε παιχνίδι με παιχνίδι

-Ομάδες με μεγαλύτερα μπατζετ βλέπουμε ότι δεν κάνουν την διαφορά

-Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στην ομάδα να προσαρμοστεί

- Στηρίζουμε το υπάρχον ράστερ και θα περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια να δούμε τι θα συμβεί . Πιστεύουμε στο σύνολο των παιχτών . Και μία ομάδα να φέρουμε θα ζητάμε μια ακόμα μετά, λειτουργώ υπέρ της ΠΑΕ , δεν μπορώ να κάνω υπερβολές και να βάλω την παραλογία πάνω από την λογική.

-Έχουμε κάνει υπέρβαση εν μέσο κωρονοιού.

-Όλο Το ράστερ είναι πλήρες και θα πρέπει  όλοι οι παίχτες να πάρουν την ευκαιρία . Όλο το ράστερ είναι ισότιμο και η ομάδα πρέπει να είναι ομάδα και όχι πρόσωπα.

Για την διαιτησία

-Με προβληματίζει η διαιτησία  και τις επόμενες ημέρες θα επιληφθούμε  του θέματος.  Αν η ομάδα απέδιδε περισσότερο δεν θα ασχολούμασταν με την διαιτησία .

Δεν έχω μετανιώσει για καμιά επιλογή μου και εύχομαι να είμαι  στην Παναχαϊκή για αρκετά χρόνια.

-Η ομάδα είναι της πάλης και εγώ προεδρεύω.   

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ