.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

07 Μαρτίου 2021

Ηχηρή! ήττα 0-1 από τον Διαγόρα και τώρα «πάει για άλλα» η Παναχαϊκή

 

Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε στην Πάτρα της Παναχαϊκής 0-1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 .. και τώρα "Πάει για άλλα" η Παναχαϊκή.

Η Παναχαϊκή έχασε πολύτιμο έδαφος και βρέθηκε -10 απο την κορυφή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στην Παναχαϊκή που είχε δυο δοκάρια

Ηχηρή ήττα 1-0 μέσα στην Πάτρα απο τον Διαγόρα μετά από μια νωχελική εμφάνιση της Παναχαϊκής στο 1ο ημίχρονο.  Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή ανέβασε στροφές ,πάλεψε ήταν ανώτερη δημιούργησε 6 εξαιρετικές φάσεις για γκολ, είχε δυο δοκάρια, αλλά τελικά η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι .
Στο 11΄ η κεφαλιά του Μπάτροβιτς καταλήγει στα χέρια του Τσέλιου.

 Στο 31’ υποδειγματική αντεπίθεση του Διαγόρα και 0-1.  ο Ντοριβάλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο άλλοτε παίκτης της Παναχαϊκής, Λινάρδος μέσα από την μικρή περιοχή σκόραρε και άνοιξε το σκορ με γκολ το οποίο ο παίκτης  δεν το πανηγύρισε πάντως λόγω της θητείας του στην Παναχαϊκή.

Στο 51΄, το σουτ  του Μπάτροβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου.

Στο 95΄ η Παναχαϊκή είχε μία ακόμα ευκαιρία για να σκοράρει με τον Κουσκουνά  να σημαδεύει το δοκάρι.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Παναχαϊκή παρέμεινε στους 18 βαθμούς και βρέθηκε στην  Πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα χάνοντας έτσι πολύτιμο έδαφος για την διεκδίκηση της ανόδου. 

 Επόμενος Αγώνας της Παναχαϊκής εκτός έδρας με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Παρασκευόπουλος : Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα

Παναχαϊκή (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος (85′ Παπαδόπουλος), Μασούρας (59′ Τσερούτι), Πλιάτσικας, Πατάπης, Σταμόπουλος, Μπρους, Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Γιούσης (85′ Λαρέα), Μουστακόπουλος (71′ Κουσκουνάς).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κώστουλας, Σελινιωτάκης (63′ Αθανασίου), Κοντοχρήστος, Μασούρας, Ντοριβάλ (84′ Σμυρλής), Λινάρδος, Αλάεθ (84′ λ.τ Κάκκο), Γεωργίου (76′ Αυγενικού), Μπαστακός (76′ Κονέ).

Tα τελικά αποτελέσματα των αγώνων της 13ης αγωνιστικής

Εργοτέλης – Δόξα Δράμας 6-0

Καραϊσκάκης – ΟΦ Ιεράπετρας 2-3.

 Ιωνικός – Ξάνθη 1-1.

Χανιά – Λεβαδειακός 0-0.

Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα 0-0 .

Παναχαϊκή – Διαγόρας 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ