.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

01 Απριλίου 2021

Η Παναχαΐκή δεν ξεχνά και τιμά τους 11 Ολυμπιονίκες της

 Η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαικής υπό την προεδρία του Παναγιώτη Σεμιτέκολου δημιούργησε μια όμορφη πλατεία «στολίδι» στο χώρο που για πολλά χρόνια βρίσκεται το άγαλμα του ολυμπιονίκη  Δ.Τόφαλου.

Το άγαλμα του Ολυμπιονίκη Δ. Τόφαλου βρίσκετε στην κεντρική πύλη και εντός του σταδίου της Παναχαϊκής  ενώ παραπλεύρως τοποθετήθηκε και τιμητική πλάκα με τα ονόματα των έντεκα ολιμπιονικών της Παναχαϊκής .
Η ανακοίνωση της ΠΓΕ:

«Είναι ένα έργο το οποίο έπρεπε να είχε γίνει!

Ένα έργο αντάξιο της ιστορίας της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, το οποίο πλέον κοσμεί τις Εγκαταστάσεις του συλλόγου μας στην είσοδο τους.

Η ΠΓΕ δημιούργησε την πλατεία «Δ.Τόφαλος» εντός των Εγκαταστάσεων της -ανεξάρτητα από εκείνη που βρίσκεται έξω από την είσοδο του γηπέδου- και η οποία θα έπρεπε να είχε μετανομαστεί προς τιμήν του Ολυμπιονίκη, Δημητρίου Τόφαλου, θέλοντας έτσι να αναδείξει και να τιμήσει την μεγάλη ιστορία του.

Ωστόσο, ο σύλλογος μας τιμά παράλληλα και τους υπόλοιπους 11 (!!!) στο σύνολο Ολυμπιονίκες μας, τα ονόματα των οποίων αναγράφονται σε ειδική μαρμάρινη πλάκα.

Αποτελεί παντοτινή υποχρέωση μας να τιμούμε τους ανθρώπους που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία και τις επιτυχίες της ΠΓΕ».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ