.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

21 Απριλίου 2021

Η Παναχαΐκή Σφράγισε την αποτυχία της στην Ξάνθη με 4σάρα

 Ξάνθη – Παναχαΐκή 4-0 ( 22η αγωνιστική τελευταία)

 

    ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΆΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΠΌΛΗ

Η Παναχαΐκή που πήγε στην Ξάνθη για να αγωνιστεί με μοναδικό στόχο την νίκη  κατάφερε τελικά να δεχτεί 4 γκόλ ενώ μεχρι το 64’ δεν ειχε καταφέρει να απειλήσει την ομάδα της Ξάνθης

η οποία κερδίζοντας μια καθαρή και δίκαιη νίκη βρίσκετε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Παναχαικής δεν μπόρεσε να μπει στην πρώτη εξάδα και θα αγωνιστεί στην συνέχεια στους αγώνες των playout.

Για την φετινή αποτυχία της Παναχαικής θα πρέπει όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους ενώ η διοίκηση που έχει και την πλήρη ευθύνη θα έχει τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ομάδα.

1-0 . Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Βόλτερς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καπνίδης, έκανε με καρφωτή κεφαλιά το 1-0 για την Ξάνθη.

2-0 .Στο 49’ ο Μικελτάτζε διεκδίκησε τη μπάλα από τον Αργυρόπουλο που δεν έκανε καλό κοντρόλ, από την κόντρα η μπάλα κατέληξε στον Τάτο και εκείνος με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερή γωνία του Κολοβούρη για το 2-0.

3-0. Στο 61’ ο Τάτος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κολοβούρη. Στην επαναφορά ο Καπνίδης βρέθηκε στο σωστό σημείο και έγραψε εύκολα το 3-0.

4-0. Στο 83’ μετά από λάθος της άμυνας της Παναχαϊκής οι παίκτες της Ξάνθης έκλεψαν την μπάλα και ο Μικελτάτζε την έστειλε εύκολα στα δίχτυα.

Ξάνθη (Τεννές): Ιτζό, Τ. Παπάζογλου (78′ Παντελιάδης), Μικελτάντζε, Τάτος (61′ Θυμιάνης), Πέτροβιτς, Βόλτερς, Τσαμούρης (61′ Τζούρμαν), Σιατραβάνης, Δημούτσος (71′ Τεσίγια), Μπιλάντε, Κάπνιδης (71′ Θ. Παπάζογλου).

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης (71′ Τσερούτι), Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Μπρους (60′ Μπάτροβιτς), Μουστακόπουλος (30′ λ.τ Αργυρόπουλος), Γιούσης, Αραβίδης, Κουσκουνάς (60′ Σταματόπουλος), Μασούρας (71′ Κόκκας).

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 2-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-3

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-4

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΧΑΝΙΑ 1-1

ΤΡΙΚΑΛΑ-Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 0-0

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 4-0


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ