.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

06 Απριλίου 2021

Με καλή ψυχολογία η αποστολή της Παναχαϊκής για Λεβαδειακό

Η Παναχαϊκή με καλή ψυχολογία για θετικό αποτέλεσμα βρίσκετε στην Λιβαδειά ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό . 

Η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αναχώρησε με καλή ψυχολογία για την Λιβαδειά ενόψει του αγώνα της 19ης αγωνιστικής. Σύμφωνα με την τελευταία εικόνα που έδειξε  η Παναχαϊκή στον αγώνα με την Δόξα  όλοι ευελπιστούν ότι μια σοβαρή Παναχαϊκή μπορεί να επιστρέψει στην Πάτρα με θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μαλούτας (Ημαθίας) ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Λεβαδειακός – Παναχαϊκή για τη 19η αγωνιστική . Βοηθοί: Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Μπαλιάκας (Κοζάνης) 4ος: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Η ΠΑΕ Παναχαική  στην  επίσημη ιστοσελίδα της  αναφέρει τα εξής :

Κανονικά διεξήχθη χθες στο προπονητικό κέντρο «Α. Σπανός» η προπόνηση της ομάδας μας, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρ. Καραπίτσου. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Μουστακόπουλος. Αγωνιστικούς ρυθμούς ανεβάζει σιγά σιγά ο Κολοβούρης που δείχνει να ξεπερνά κ αυτός το πρόβλημα τραυματισμού του. Τέλος ο Αποστολόπουλος συνεχίζει την ειδική θεραπεία που ακολουθεί και δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον επόμενο αγώνα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Παναχαικής» η τελευταία προπόνηση της ομάδας και πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα τεστ COVID-19.

Στην αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό περιλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

Κολοβούρης, Σούλης, Πάνος, Σταμόπουλος, Larrea, Bruce, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Μασούρας, Cerutti, Batrovic, Κουσκουνάς, Γιούσης, Κόκας, Παπαδόπουλος, Μπελεζάκης, Αργυρόπουλος, Αραβίδης, Σκεπετάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ