.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

10 Ιουνίου 2021

ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 130 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

 ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 130 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 ΓΕΡΟΚΟΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ  130 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ .  

ΑΥΡΙΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00 ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ  ΓΕΡΩΚΟΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΤΑ 130 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ!

ΑΥΡΙΟ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ!!

130 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η Παναχαϊκή μας γιορτάζει τα 130 χρόνια ίδρυσής της και σας προσκαλεί την Παρασκευή 11/06/21 και ώρα 20:00, στην Γεροκοστοπούλου και Ρήγα Φεραίου!!!

Η μπάντα του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, θα τιμήσει την ομάδα μας, με τις μελωδίες της, την πιο ιστορική γιορτή της πόλης μας!!! Θα υπάρχει έκθεση φωτογραφιών με υλικό της ιστορίας της Παναχαϊκής.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ φορέστε τα τζιν σας και πάνω τα  μπλουζάκια της ακαδημίας μας ή τα χρώματα της κοκκινόμαυρης βασίλισσας!!!

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΕρασιτεχνικήΠαναχαϊκή

Δήμος Πατρέων 

Οργανωμένοι Συλλόγοι  ΠΓΕ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, με το σύνθημα :

ΜΙΑ ΠΟΛΗ -ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ (Π.Γ.Ε)

Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση γιορτάζει περήφανα τα 130 χρόνια από την ίδρυση της και μέσα σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζει το επετειακό πρόγραμμα εκδηλώσεων, που θα διεξαχθούν από αύριο, Παρασκευή (11/6) έως και το Σάββατο (12/6).

Παρασκευή 11/06/2021

Ώρα 10:00

-Κλιμάκιο της ΕΡΤ3 θα επισκεφτεί το γήπεδο της Αγυιάς και θα προχωρήσει σε συνεντεύξεις αθλητών του ποδοσφαίρου, ενώ θα γίνει και προβολή της Αίθουσας Τροπαίων στα γραφεία της Παναχαϊκής.

Ώρα 20:00

-Εκδηλώσεις στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου & Γεροκωστοπούλου:

Α) Έκθεση φωτογραφίας

Β) Τοποθέτηση αεροπανό

Γ) Πρόγραμμα με Δημοτική μουσική, συγκέντρωση των Ακαδημιών και οργανωμένων συλλόγων της Π.Γ.Ε., φωταγώγηση της πόλης: Δημαρχείο, Θέατρο Απόλλων, σκάλες Αγ. Νικολάου, Αρχαίο Ωδείο, Κάστρο, λιμένας (κυματοθραύστης).

Σάββατο 12/06/2021

-Επίσκεψη Ακαδημιών στην Εθνική Πινακοθήκη, Μουσείο Μπενάκη.

2021 Διακόσια χρόνια Ελευθερίας

2021 Εκατό τριάντα χρόνια ζωής της ομάδας της Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ