.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

19 Νοεμβρίου 2011

Με σκυμμένο κεφάλι έφυγε από την Κατερίνη η Παναχαϊκή

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-0 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 2 ΓΚΟΛ (34' Πέντα φάουλ, 43' Πέτρου πλασέ)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: 2 ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Πρώτη ήτα της Παναχαϊκής με τον Φυντάνη στον πάγκο της ομάδας .

35' ΓΚΟΛ! 1-0 ο Πιερικός. Ο Γκουγκουλιάς κέρδισε το φάουλ και ο Μαρσέλο Πέντα με άψογη εκτέλεση άνοιξε το σκορ.
42' ΓΚΟΛ! 2-0 ο Πιερικός. Ο Πέντα εκτέλεσε φάουλ και έπειτα από κακή έξοδο του Μάλαρτζ ο Πέτρου με πλασέ έκανε το 2-0 για τους Κατερινιώτες.


Σε ήτα  υποχρεώθηκε η Παναχαϊκή στην Κατερίνη από τον Πιερικό  στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος .
  Δίκαιη σε γενικές γραμμές η νίκη του Πιερικού επί της Παναχαϊκής αφού η Παναχαϊκή δεν έπεισε ότι δικαιούται κάτι καλύτερο
Οι Κατερινιώτες εκμεταλλεύτηκαν δυο στημένες φάσεις, και με τον Πέντα που ηταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ  και δημιουργός του δεύτερου , έφτασαν στην επικράτηση.
Στο β' μέρος, οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση του σκορ , απέναντι σε μια Παναχαϊκή, που ξύπνησε αργά, κάνοντας μόνο δυο καλές ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο  και με τους Φουρτάδο και Μενδρινό να προσπαθούν, για κάτι καλύτερο  .

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Περουτζίνι, Πέντα (89' Καλαγκάνης), Ιντζόγλου, Κουτσοσπύρος (82' Θάνος), Κοντέων, Γκουγκουλιάς (72' Μπλαζέφσκι).

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Μάλαρτζ, Δαμιανίδης (51' Μιλοσέσκι), Κοιλιάρας (84' Κυβελίδης), Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Φούφουλας, Ντίνας, Μενδρινός, Ουρτάδο, Φουρτάδο, Χλωρός (26' λ.τ. Ατματζίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Συνέντευξη Τύπου

Ηλίας Φυντάνης: « Δείξαμε καλά στοιχεία σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι».
«Θεωρώ πωες την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, έπρεπε να την είχαμε δείξει και στο πρώτο. Δεχτήκαμε δυο γκολ από στημένες φάσεις και δεν κινδυνεύσαμε σε καμία άλλη περίπτωση από τον Πιερικό. Προσπαθήσαμε με οργανωμένες επιθέσεις να απειλήσουμε, αλλά πέσαμε πάνω σε μια οργανωμένη άμυνα που δεν μας έδωσε περιθώρια να αντιδράσουμε. Στο β' μέρος ρισκάραμε πολύ με τις αλλαγές, αλλά ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα του Πιερικού, Αν πετυχαίναμε ένα γκολ, θα άλλαζε το αποτέλεσμα. Δείξαμε καλά στοιχεία σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι».

Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Μετά από μια εντός έδρας ήττα, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, απέναντι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα ρισκάρει, αλλά διαχειριστήκαμε σωστά το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου έδειξαν καλό χαρακτήρα. Δεν είναι κακό να βλέπεις ότο ο άλλος είναι καλύτερος από σένα.

Γιώργος Λαμπρόπουλος (παίκτης Παναχαϊκής): Ήταν απαράδεκτο το γεγονός πως δεν υπήρχαν μπάλες στο τέλος για να παίξουμε. Χάσαμε μία μάχη, αλλά δεν τα παρατάμε. Δυστυχώς δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις».

Περίπου 1.000 θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα τους και 20 περίπου 
Από την εξέδρα και μαζί με τον πρόεδρο του Πιερικού παρακολούθησε τον αγώνα στην Κατερίνη ο Αλέξης Κούγιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ