.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

18 Νοεμβρίου 2011

VIDEO – έξαλλος με τους οργανωμένους πάλι ο Κούγιας

O Κούγιας παίρνει πίσω την συγγνώμη του

Φωτογραφεία από την εφημερίδα «Πελοπόννησος
Έξαλλος έγινε με τους οργανωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής που πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πανθρακικο.
Οι οργανωμένοι κατά την διάρκεια του αγώνα  άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια αλλά και κατά του προπονητή της ομάδας Ηλία Φυντάνη.
Στην σκεπαστή δημιουργήθηκε αναστάτωση μεταξύ των φιλάθλων όταν κάποιοι φίλαθλοι αντέδρασαν όχι μόνο στο άκουσμα των συνθημάτων αλλά και για την εμφάνιση κάποιων  πανό. 
Ο Αλέξης Κούγιας μετά από όλα αυτά έγινε  «ταύρος»  και στην συνέντευξη τύπου του αγώνα πήρε τον λόγο και μπροστά στις κάμερες δήλωσε: 
"Είναι η τελευταία φορά που κάνω δηλώσεις, θα με ξαναδείτε στο τέλος του πρωταθλήματος. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Ευχαριστώ τους χιλιάδες φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα και εμένα. Είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Ξέρω ποιοι είναι αυτοί που παρασύρουν τα 30 παιδάκια και τα κάνουν τοξικομανείς. Δεν θα επιτρέψω αυτούς που έβριζαν σήμερα χυδαία το Φυντάνη και εμένα να ξαναμπούν στο γήπεδο.
Στο επόμενο παιχνίδι θα υπάρχουν ειδικοί άνθρωποι, θα φωτογραφήσουν και θα ηχογραφήσουν και θα υπάρξει πλήρης τήρηση του νόμου. Αυτού του είδους συμπεριφορές με γιγαντώνουν. Την παίρνω πίσω τη συγγνώμη. Κάποιοι από αυτούς θα τρέχουν μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι. Ήταν η τελευταία μέρα που ήρθαν στο γήπεδο. Δεν μας προσφέρουν τίποτα. Μόνο ζημιά μας κάνουν".

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μίλησε  στο PATRA-TV με έντονο ύφος  και ονομαστικά για  φιλάθλους  οι οποίοι σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια  υποκινούν τους οργανωμένους  φιλάθλους   σε αυτές τις συμπεριφορές .
 Παρακολουθήστε τι είπε ο κ. Κούγιας στην  αθλητική εκπομπή του  Patra-tv «όποιον πάρει η μπάλα». 
 
Εξαλλος με τους οργανωμένους πάλι ο Κούγιας... by panaxablog


Εξαλλος με τους οργανωμένους πάλι ο Κούγιας... by panaxablog
Ανακοίνωση του συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων Παναχαϊκής Αχαιοί 3 για το επεισόδιο.
Ο σύνδεσμος καταδικάζει απερίφραστα τα όσα διαδραματίστηκαν στην κερκίδα της σκεπαστής, αλλά επειδή ο ρόλος του δεν είναι να ενοχοποιεί  η να αθωώνει   καλεί όλους τους φίλους της ομάδας οργανωμένους και μη να σταματήσουν άμεσα τον αλληλοσπαραγμό, αυτό μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάμε όλοι μας αλλά και η μεγάλη μας κυρία .
Επίσης καλούμε τους ηθικούς αυτουργούς αυτού του αλληλοσπαραγμού να σταματήσουν να σπέρνουν την διχόνοια στην πόλη μας και στους πολίτες της και επιτέλους οι άρχοντες αυτού του τόπου ας μαζέψουν όλους αυτούς γιατί είναι περισσότερο από σίγουρο πώς θα θρηνήσουμε και πάλι θύματα και θα ξαναζήσουμε και άλλες αιματοβαμμένες Τετάρτες …………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ