.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

17 Δεκεμβρίου 2011

"ΚΟΜΠΛΕ" Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ.


Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην Αθήνα και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει για την 8η αγωνιστική της  F.L  στην Καισαριανή την ομάδα του Εθνικού Αστέρα.

Ο Ηλίας Φυντανης έχει διαλέξει την αποστολή των ποδοσφαιριστών όπως την ήθελε αφού οι παίκτες για πρώτη φορά φέτος είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι χωρίς τραυματισμούς και τιμωρίες .
Ο Ηλίας Φυντανης έχει ζητήσει και έχει προετοιμάσει τους παίκτες προκειμένου να τα δώσουν όλα για την νίκη.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (17/12) που έγινε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού ο κ. Φυντάνης ανακοίνωσε την αποστολή της Παναχαϊκής που είναι :
Ανδρούτσος, Ιωάννου, Φούφουλας, Σπίνουλας, Δαμιανίδης, Κοιλιάρας, Κοκκίνης, Τσεμπερίδης, Μενδρινός, Ουρτάδο, Φουρτάδο, Ντίνας, Ατματζίδης, Χλωρός, Κυβελίδης, Πακάλτσης, Δρακόπουλος, Λαμπρόπουλος.
Εκτός αποστολής ο προπονητής άφησε τους  Ανδρίκο, Ταφίλι, Παγώνη.

Η Παναχαϊκή φυσικά αυτό που θα επιδιώξει στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα  και με δεδομένο τον άσχημο αγωνιστικό χώρο τις άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και γενικότερα την δύσκολη έδρα και την δίψα των γηπεδούχων για την νίκη θα θεωρηθεί επιτυχία των κοκκινόμαυρων ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας .

Η Παναχαϊκή  πρέπει να πάρει ότι καλύτερο γίνεται από αυτό το παιχνίδι καθώς  οι αντίπαλες ομάδες έχουν εκμεταλλευτεί την τιμωρία των -5 βαθμών της Παναχαϊκής και έχουν ήδη απομακρυνθεί βαθμολογικά από την κοκκινόμαυρη ομάδα στενεύοντας έτσι τα περιθώρια της Παναχαϊκής για κάτι καλύτερο.
Βέβαια το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και με δεδομένο ότι η Παναχαϊκή θεωρείται σίγουρο ότι θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο παρουσιάζοντας  μια άλλη αγωνιστική εικόνα όλα τα σενάρια είναι ακόμα ανοικτά και κάνεις δεν μπορεί να είναι από τώρα σίγουρος για το ποιο θα είναι στο τέλος το τελικό αποτέλεσμα .

Ο Αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον  spor fm-patras 96,3  ενώ αναμένεται να τον παρακολουθήσουν από κοντά και αρκετοί Πατρινοί  φίλαθλοι που θα βρεθούν μεμονωμένα και όχι οργανωμένα στο γήπεδο.

Ο διαιτητής του αγώνα Εθνικός Αστέρας – Παναχαϊκή  θα είναι ο Γιαννουλάκης (Χανίων),  με βοηθούς τους Νικολακάκης (Ηρακλείου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Χρήσιμες πληροφορίες για το γήπεδο Καισαριανής
"Μιχάλης Κρητικόπουλος"

Χωρητικότητα: 4.851 (καθήμενοι)
Το γήπεδο του Εθνικού Αστέρα φέρει το όνομα του Μιχάλη Κρητικόπουλου, του μεγάλου Καισαριανιώτη διεθνούς ποδοσφαιριστή, που φόρεσε τις φανέλες του Εθνικού Αστέρα, του Παναιγιάλειου, του Εθνικού, του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού.

Το γήπεδο βρίσκεται στην Καισαριανή, 4 χλμ ανατολικά του κέντρου της Αθήνας. Για να πάτε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθήστε την οδό Βασ. Αλεξάνδρου, μπροστά από το Χίλτον. Σε 500μ ο δρόμος στρίβει δεξιά και μετονομάζεται σε Γρ. Θεολόγου. Στα φανάρια με την οδό Υμηττού περάστε απέναντι στην Εθνικής Αντιστάσεως. Συνεχίστε όλο ευθεία προς το βουνό και θα φτάσετε στο γήπεδο στις παρυφές της Καισαριανής. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε από την Λεωφόρο Κατεχάκη. Βγείτε στην έξοδο προς "Καισαριανή" και ο δρόμος θα σας οδηγήσει έξω από το γήπεδο.

Μπορείτε να φτάσετε ως εκεί και με την αστική συγκοινωνία. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή 3 του Μετρό και κατεβείτε στη στάση "Ευαγγελισμός", που βρίσκεται στη Βασ. Σοφίας. Από εκεί πάρτε κάποιο από τα δύο λεωφορεία που πηγαίνουν στην Καισαριανή: το 223 ή το 224. Κατεβείτε στο τέρμα, έξω από το νεκροταφείο της Καισαριανής, απέναντι ακριβώς από το γήπεδο.

Όλοι οι  αγώνες της 8η αγωνιστικής 
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου
Πανθρακικός - Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (44’ πεν. Μίνγκας)

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Βύζας Μεγάρων - Καλλονή 1-1 (62' Ηλιόπουλος - 74' Βλαστέλλης)
Θρασύβουλος - Αγροτικός Αστέρας 0-1 (56' Ασπρίδης)
Πιερικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0  (93’ Κοντέων)

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
14:00 Βέροια-Διαγόρας
14:00 Πλατανιάς-Πανσερραϊκός ΟΤΕ-TV
15:00 Εθνικός Αστέρας-Παναχαϊκή
15:00 Λάρισα-Αναγέννηση Επανωμής
15:00 Καλλιθέα-Φωκικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ