.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

18 Δεκεμβρίου 2011

ΦΩΤΟ - Η Παναχαϊκή πήρε βαθμό στην Καισαριανή.


Η Παναχαΐκή πήρε τον πρώτο φετινό βαθμό της σε εκτός έδρας αγώνα
Δείτε στο τέλος τις αποκλειστικές φωτογραφίες απο Pge4ever

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
Η Παναχαϊκή  μπόρεσε και έφυγε  σχεδόν αλώβητη από το εκτελεστικό  απόσπασμα  της Καισαριανής  αφού κατάφερε και απόσπασε την ισοπαλία  .
Η Παναχαϊκή για άλλη μια φορά έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ όταν στο 23 ο Πασάς  εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σκαρτσίλας από τον Μενδρινό.
 
Σε γενικές γραμμές ο αγώνας ήταν  κακός και από τις δυο ομάδες  οι οποίες πάλευαν με την μπάλα σε έναν κάκιστο και βαρύ αγωνιστικό χώρο  και  στο τέλος πήραν και οι δυο δίκαια  αυτό που τους άξιζε , δηλαδή τον βαθμό της ισοπαλίας .

Χαρακτηριστικό της απόδοσης της Παναχαϊκής είναι  ότι στο 57’  είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα  όταν ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά αλλά οι αμυντικοί του Αστέρα έδιωξαν  την τελευταία στιγμή την μπάλα πάνω στην γραμμή .

23′ Γκολ. Ο Πασάς  εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σκαρτσίλας από τον Μενδρινό και άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό Αστέρα 1-0

Στο 54’ αλλαγή για την Παναχαϊκή , ο Ατματζίδης πήρε την θέση του Κώστα Μενδρινού.
66΄ο Κυβελίδης πήρε την θέση του Φούφουλα
Στο 74’ ο Χλωρός  παίρνει την θέση του Ντίνα
ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ!!!  Στο 81'  Εθνικός Αστέρας – Παναχαϊκή 1-1. Από πολύ κοντά ο ΚυβελΊδης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε την ισοφάριση για την Παναχαϊκή.

Η Παναχαϊκή  μετά τις αλλαγές του Ηλία Φυντάνη ανέβασε στροφές και μετά την ισοφάριση  πίεσε τον αντίπαλο αλλά ο χρόνος πλέον δεν ήταν αρκετός για να μπορέσει να  χαρεί ακόμα και την νίκη.

Μετά το γκολ της Παναχαϊκής  υπήρξε ένταση όταν οι φίλαθλοι πίσω από τον πάγκο της Παναχαϊκής ξέσπασαν στον  Ηλία Φυντάνη πετώντας καφέδες μπουκάλια και  πολλά «γαλλικά»  .
Μάταια οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να καθίσουν στον πάγκο τον προπονητή της Παναχαϊκής ο οποίος όπως συνηθίζει άλλωστε άνοιξε  για άλλη μια φορά διάλογο με την κερκίδα .

O προπονιτής των γηπεδούχων Πέτρος Δημητρίου λίγο πριν την εκπνοή αποβλήθηκε, γιατί εμπόδιζε παίκτη της Παναχαϊκής να εκτελέσει φάουλ!

Στη συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της Παναχαικής δεν ήταν παρόντες σε ένδειξη διαμαρτυρίας, με τον Αλέξη Κούγια να αφήνει μία πέτρα στο τραπέζι και να λέει: «Αυτή ήταν μία από τις πέτρες που μας πέταξαν»!
Ακολούθησε έντονη λογομαχία με τον Πέτρο Δημητρίου, με τον ίδιο να λέει λίγο αργότερα:
«Ο κύριος Κούγιας ενοχλείται, γιατί δεν με έχει κερδίσει ποτέ… Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Είμαι 22χρόνια στο ποδόσφαιρο και ομολογώ ότι τέτοια διαιτησία, όπως αυτή του δευτέρου ημιχρόνου δεν έχω ξαναδεί. Νομίζω ότι μας έκλεψαν σήμερα. Στο γκολ της Παναχαϊκής υπάρχει χέρι. Η Παναχαϊκή είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, όμως, ο κ. Κούγιας την μικραίνει! Αρχίζω και πιστεύω πως έχουν δίκιο οι οπαδοί της Παναχαϊκής που τον βρίζουν! Τέλος, οι άνθρωποι της Παναχαϊκής, έδειξαν πως δεν σέβονται για μια ακόμη φορά τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς δεν ήρθαν στην συνέντευξη».

 Περίπου 300 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Καισαριανής  ανάμεσα τους και 60 περίπου πατρινοί
Η Παναχαική μεχρι τωρα έχει 5 βαθμούς που την φέρνουν στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγο των εορτών και θα ξεκινήσει πάλι στις 4 Ιανουαρίου 2012 με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής .

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Εθνικός Αστέρας (Δημητρίου): Γκίτκος, Παπαθανασίου (54′ Δάρρας), Καρατζάς, Παντίδος, Χωριανόπουλος (74′ Παληγεώργος), Πασάς (56′ λ.τ. Λουτσιάνο), Νάστος, Μαστρογιάννης, Β. Λαμπρόπουλος, Άντονι, Σκαρτσίλας

Παναχαϊκή (Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Μενδρινός (54′ Ατματζίδης), Λαμπρόπουλος, Φουρτάδο, Τσεμπερίδης, Φούφουλας (65′ Κυβελίδης), Ντίνας (72′ Χλωρός), Ιωάννου, Ουρτάδο

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Football League.
Τελικά αποτελέσματα
Πανθρακικός-Ηρακλής Ψαχνών 1-0
Βύζας Μεγάρων-ΑΕΛ Καλλονής 1-1
Θρασύβουλος-Αγροτικός Αστέρας 0-1
Πιερικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0
Βέροια-Διαγόρας 2-0
Πλατανιάς-Πανσερραϊκός 1-1
Εθνικός Αστέρας-Παναχαϊκή 1-1
Λάρισα-Αναγέννηση Επανομής 5-2
Καλλιθέα-Φωκικός 3-0

Επόμενη αγωνιστική (9η, 4/1/2012)

Παναχαϊκή-Αγροτικός Αστέρας
Αναγέννηση Επανομής-Εθνικός Αστέρας
Φωκικός-Θρασύβουλος
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Λάρισα
Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα
Διαγόρας-Πιερικός
Πανσερραϊκός-Πανθρακικός
ΑΕΛ Καλλονής-Βέροια
Βύζας Μεγάρων-Πλατανιάς

ΔΕΙΤΕ  ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΣΤΕΙΛΕ Ο  PGE4EVER















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ