.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

19 Φεβρουαρίου 2012

Παναχαϊκή και Πανσερραικός έμειναν στον άσσο

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1-1

Δίκαια μοιράστηκαν από ένα βαθμό  Παναχαϊκή και Πανσερρακός στον μεταξύ τους αγώνα στην Πάτρα οποίος άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Football League μετά την πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος .
 
Η Παναχαϊκή στην αρχή του αγώνα έδειξε  πως είναι αποφασισμένη για την νίκη  αλλά στην συνέχεια η υπεροχή της αποδείχτηκε  φλύαρη και δεν μπόρεσε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο παρότι δημιούργησε δυο πολύ καλές και επικίνδυνες στιγμές στην περιοχή του πανσερραικού .
Ο Πανσερραικός στο 2ο ημίχρονο  εμφανίστηκε διαβασμένος και μεταλλαγμένος  και ισορρόπησε την αγωνιστική του εικόνα  απειλώντας μάλιστα την Παναχαϊκή.
 Η Παναχαϊκή κινδύνεψε αρκετά στο 55’ μετά από ένα  σουτ του Ντιόγκο .
70’ σωτήρια απόκρουση του Πουρή στο σουτ του Κιάσσου
 και στο 75’ ο Πουρής κρατά και πάλι το μηδέν με άλλη μια σωτήρια απόκρουση μετά από σουτ του Ντιόγκο.

 
Στο 84’ ο  Μαπούκου  ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Σκαρτσίλα στο 57΄, πετυχαίνει με σουτ το 1-0  για την Παναχαϊκή.  Ο Μαπούκου  πήρε την μπάλα από τον Ντίνα από θέση πλάγια και δεξιά και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Κουτζαβασίλη, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το προβάδιοσμα στην Παναχαϊκή .
 
Οι χαρές όμως δεν κράτησαν για πολύ στην αγυιά αφού  ο Στεφανίδης στο 93’ ισοφάρισε 1-1 και  κράτησε όρθια την ομάδα του παγώνοντας την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.
.

Η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει βαθμολογικά την Μακεδονική ομάδα και έφτασε έτσι στους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα,  ενώ ο Πανσερραϊκός παρέμεινε στην 6η θέση με 21 βαθμούς.
 
Επόμενος αγώνας της ομάδας 16η αγωνιστική  Καλλονή – Παναχαϊκή

Χλιαρή ήταν και η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο .
Περίπου 1300 θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα  ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι μετά από καιρό 70 περίπου φίλαθλοι δημιούργησαν οργανωμένη κερκίδα στο χώρο του πετάλου μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ και την προσπάθεια παλιών οργανωμένων φιλάθλων .

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Βασίλης Βούζας, στη συνέντευξη τύπου, είπε μεταξύ άλλων :
«Η Παναχαϊκή, κάνει ότι μπορεί ώστε να μην έχει προβλήματα προσπαθώντας να δώσει το βάρος σε παίκτες που προέρχονται από ελληνικές ομάδες. Κινείται χωρίς μεταγραφές με παίκτες αμφιβόλου αξίας. Γενικά υπάρχει πίεση σε όλους τους τομείς, δεν θα μπορούσε να μην μείνει απ’ έξω και η Παναχαϊκή. Ωστόσο, λόγω ιστορίας και μεγάλης απήχησης στον κόσμο, δεν θα έχει τα πρόβλημα που υπάρχουν στις άλλες ομάδες, που  δεν υπάρχει μεγάλη λαϊκή απήχηση, δεν έχουν φιλάθλους που  θα μπορούν να τους στηρίξουν».
«Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, σίγουρα μας αφήνει πίκρα το τελικό αποτέλεσμα. Στο β΄ μέρος ρισκάραμε,  δώσαμε χώρους και έτσι μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος,  ίσως γι’ αυτό κινδυνέψαμε μια-δύο φορές, όμως η αυτοσυγκέντρωση, αν την είχαμε ως το τέλος το αποτέλεσμα θα ήταν νικηφόρο».
«Συνεχίζουμε με θέληση για την καθημερινή βελτίωση ώστε να παίζουμε καλύτερα. Η ομάδα του Πανσερραϊκού όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει στον στόχο του, την άνοδο. Εύχομαι οι φίλαθλοι να μείνουν στην προσπάθεια των παικτών μου σήμερα, και υπόσχομαι με την πάροδο του χρόνου να δουν καλύτερο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ