.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

16 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΑΧΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!

Ο σύνδεσμος -  εταιρία   «Αχαιοί-3»  γνωστοποιούν με ανακοίνωση τους ότι θα συνεχίσουν να απέχουν από το γήπεδο  και μάλιστα υπενθυμίζουν ότι η αποχή τους θα συνεχιστεί έως την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Η  διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει την πρωτοβουλία μιας ομάδας τριών ατόμων να προσελκύσουν και πάλι στο γήπεδο της αγυιάς τους νεαρούς φιλάθλους της Πάτρας και όχι μόνο.
Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ έχει ανακοινώσει ότι η είσοδος στην θύρα 6 του πετάλου θα είναι  δωρεάν για τις νέες και νέους έως 18 ετών ενώ για τους μεγαλύτερους η τιμή εισόδου στο πέταλο θα είναι 5 ευρώ.
Η πρωτοβουλία και η προσπάθεια για την δημιουργία οργανωμένης κερκίδας στο πέταλο του γηπέδου γίνεται από πρώην οργανωμένους φιλάθλους του συνδέσμου «Αχαιοι-3» αλλά  επισήμως ο σύνδεσμος  στην ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει ότι τα πρώην ηγετικά στελέχη των «Αχαιών-3»  δεν ανήκουν στην εταιρία  εδώ και χρόνια και ουδεμία σχέση έχουν με την λειτουργία της. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αχαιών.

ΟΙ ΑΧΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!
Και γνωστοποιούμε ότι:

1ον  Η πάγια θέση τις εταιρίας μας έχει ανακοινωθεί επανειλημμένος και δεν διαπραγματεύεται!!! Ήταν είναι και παραμένει η αποχή  έως την αλλαγή του  ιδιοκτησιακού.

2ον Στην εταιρία μας δεν υπάρχουν ηγετικά στελέχη παρά μόνον κάποια μέλη που έχουν αναλάβει αυξημένες ευθύνες για την ομαλή λειτουργιά αυτής. Όσο για αυτούς που αυτοαποκαλούνται πρώην ηγετικά στελέχη των αχαιών δεν ανήκουν στην εταιρία  εδώ και χρόνια και ουδεμία σχέση έχουν με την λειτουργία μας. 

3ον Προς πάσα κατεύθυνση κάνουμε γνωστό πώς το όνομα τις εταιρίας μας αντιπροσωπεύεται μόνο από τις επίσημες ανακοινώσεις μας και παρακαλούμε άπαντες να σταματήσουν να μας αναφέρουν και να ενοχλούν τα μέλη μας  προσπαθώντας  να εξυπηρετήσουν δικούς τους σκοπούς, διότι θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε σε κάθε νόμιμο μέσο για  να προστατέψουμε το κύρος μας και την αξιοπρέπεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ