.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

16 Φεβρουαρίου 2012

Ξαναρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα τηςFootball League.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε  και επισιμα το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής και σύμφωνα με αυτό ο αγώνας Παναχαϊκή – Πανσερραικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/2 ώρα 15:00 στο γήπεδο της αγυιάς .

 O αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ-TV και ραδιοφωνικά από το ράδιο «Γάμμα» .
Διαιτητής του αγωνα : Τζήλος Αθανάσιος (Λάρισας)
Α' Βοηθός: Παπαδημητρίου Χρήστος (Λάρισας)
Β' Βοηθός: Καράμπουλας Θεόδωρος (Λάρισας)
4ος Διαιτητής: Αποστολόπουλος Βασίλειος (Ηλείας)
Παρατηρητής: Τάπρατζης Γεώργιος (Αιτ/νίας)

 Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συμφώνησε και υποστηρίζει την πρωτοβουλία των τριών οπαδών της Παναχαϊκής προκειμένου να μαζέψουν τους μικρούς φίλους της ομάδας και πάλι στο γήπεδο . Η αρχή αυτής της προσπάθειας θα ξεκινησει από τον αγώνα του σαββάτου και για τον λόγο αυτό η είσοδος στο πέταλο του γηπέδου των φιλάθλων έως 18 ετών θα είναι δωρεάν , ενώ ανακοινώθηκε και η τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ για την θύρα 6 του πετάλου σε όποιον θελήσει να υποστηρίξει την ομάδα από την συγκεκριμένη θύρα.
Λόγο του ότι η ΠΑΕ δεν τύπωσε εισιτήρια των 5 ευρώ η είσοδος στο πέταλο του γηπέδου θα γίνεται με την αγορά ενός εισιτηρίου αξίας 10  ευρώ το οποίο όμως θα αντιστοιχεί για την είσοδο δυο  ατόμων .
Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής
Σάββατο, 18/2  Παναχαϊκή-Πανσερραϊκός 15.00
Κυριακή, 19/2
Πλατανιάς-Αναγ.Γιαννιτσών 14.00
Καλλονή-Διαγόρας 15.00
Βύζας-Ηρακλής Ψαχνών 15.00
Καλλιθέα-Εθνικός Αστέρας 15.00
Βέροια-Φωκικός 15.00
Λάρισα-Θρασύβουλος 15.00
Δευτέρα, 20/2
Πιερικός-Αγροτικός Αστέρας 17.00 ΟΤΕ TV
Πανθρακικός-Αναγ.Επανομής 19.00 ΟΤΕ TV

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με μια ανακοίνωση που εξέδωσε  διαψεύδει δημοσίευμα και εκφράζει ι την αγανάκτηση της για το κακόπιστο όπως το χαρακτηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος περί δήθεν φορτισμένης ατμόσφαιρας λόγω των οικονομικών προβλημάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Ο κ. Κούγιας  με αφορμή το δημοσίευμα αυτό κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές σε συγκέντρωση στα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα της τετάρτης για να συζητήσουν μεταξύ τους ποιος από τους ποδοσφαιριστές ή το ποδοσφαιρικό τμήμα διέδωσε την ψευδή αύτη δήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή νιώθει την ανάγκη να εκφράσει την αγανάκτηση της για κακόπιστο δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος περί δήθεν φορτισμένης ατμόσφαιρας λόγω των οικονομικών προβλημάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Σε μια δύσκολη οικονομικά για την Ελλάδα περίοδο και ενώ η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει εισπράξει , όπως και οι άλλες ΠΑΕ ,ούτε ένα ευρώ οι ποδοσφαιριστές είναι από τους λίγους στην Ελλάδα που δεν έχουν μείνει ούτε μια μέρα χωρίς χρήματα.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ακόμα και αυτοί που έλυσαν τα συμβόλαια τους , κάθε μήνα εισπράττουν μισθούς και ενοίκια και πολλοί από αυτούς που έχουν μεγάλα συμβόλαια παίρνουν το σημαντικότερο μέρος των συμβολαίων τους
Δεν γνωρίζουμε ποιος παραπληροφόρησε τον κ. Χρήστο Βεργανελάκη για δήθεν τεταμένη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια λόγω οικονομικών προβλημάτων αλλά οι μόνοι ποδοσφαιριστές που δικαιούνται να διαμαρτύρονται είναι οι Κωνσταντινίδης και Βλασόπουλος, οι οποίοι λόγω απαιτήσεως του κ. Σεροπιάν και του κ. Φυντάνη μέχρι και λίγες μέρες πριν ήταν εκτός ομάδας και τους είχαν ζητηθεί να λύσουν τα συμβόλαια τους και οι βοηθοί προπονητών των κυριών Σεροπιάν, Φυντάνη και Βούζα προς τους οποίους πράγματι η ΠΑΕ οφείλει χρήματα.
Είναι άδικο ενώ το σύνολο των ομάδων Super League, Football League και Football League2 δεν πληρώνουν τους ποδοσφαιριστές, τους αφήνουν ανασφάλιστους μια από τις λίγες ποδοσφαιρικές εταιρίες που έχουν συνέπεια ,η ΠΑΕ Παναχαϊκή, να δυσφημίζεται με αυτόν τον τρόπο και να δημιουργείται λανθασμένη εικόνα τόσο στην Πάτρα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή εξαιτίας αυτού του δημοσιεύματος κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές σε συγκέντρωση στα γραφεία της ΠΑΕ στις 6.30 σήμερα για να συζητήσουν μεταξύ τους ποιος από τους ποδοσφαιριστές ή το ποδοσφαιρικό τμήμα διέδωσε την ψευδή αύτη δήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ