.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

01 Νοεμβρίου 2012

Παναχαϊκή και ΑΕΛ ζεσταίνουν τις μηχανές τους .

7η αγωνιστική Παρασκευή (2/11)
Παναχαϊκή-ΑΕΛ ώρα 19.00
 
Τα τελευταία νέα για τον αγώνα
Να επιστρέψει στις νίκες θα θελήσει η Παναχαϊκή στον αγώνα της Παρασκευής όπου θα κοντραριστεί με  έναν αντίπαλο που είναι και αυτός συνδιεκδικητής της ανόδου

Ώρα έναρξης 19.00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τον OTE TV και ραδιοφωνικά από το «Ράδιο Γάμμα»
Μετά την κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ και ερασιτεχνικής η επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδος στο ιστορικό γήπεδο της Αγυιάς είναι πλέον γεγονός αφού και επισήμως ο αγώνας Παναχαϊκή – ΑΕΛ έχει οριστεί να γίνει στο γήπεδο της Παναχαϊκής .

 Επιτέλους ! σπίτι της

 Η Παναχαϊκή με ανεβασμένο το ηθικό έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της στο δικό της γήπεδο και έτσι γλίτωσε από έναν μεγάλο βραχνά που την ταλαιπωρούσε όλο το προηγούμενο διάστημα αφού η ομάδα ήταν υποχρεωμένη να ταλαιπωρείται  αφάνταστα διανύοντας πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να προπονηθεί αλλά και να αγωνιστεί .

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις τιμές του αγώνα της Παρασκευής . Ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα οι τιμές των εισιτήριων για τον αγώνα της Παρασκευής  Παναχαϊκή – ΑΕΛ θα είναι  γενική είσοδος 10 ευρώ και 20 ευρώ στις θύρα των επισήμων .  Για τα παιδιά θα ισχύουν τα εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.  Στους φιλοξενούμενους φιλάθλους θα παραχωρηθεί το πέταλο με την τιμή του εισιτηρίου να είναι στα 10 ευρώ.

Ο έμπειρος επιθετικός της Μάριο Μπρέσκα.έχει ξεπεράσει μεν το πρόβλημα που είχε στην γάμπα, ωστόσο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση με αποτέλεσμα να μην είναι βέβαιη η παρουσία του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ η αγωνιστική εικόνα του Μπρέσκα στον αγώνα της Παρασκευής  θα αποτελέσει  κριτήριο για την συνέχιση της παρουσίας του  στην ομάδα.


Ερωτηματικό παραμένει ακόμα η συμμετοχή του Ντιόγκο ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο .
Από το ματς θα απουσιάζει σίγουρα και ο Φατιόν λόγο της τιμωρίας του μετά την  κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανηλειακό.

Από το «Βυσσινή»  στρατόπεδο και με τα έως τώρα δεδομένα ο Ζιώγας δεν υπολογίζη για τον αγωνα της Πάτρας τους Πότσι , Βούζας, Μούτσα , Χατζής και Τσίγκα ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Τσιάρας

Εκδρομή για τον αγώνα της Παρασκευής (02/11) στην Πάτρα με την Παναχαϊκή διοργανώνει και ο  Σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ « MONSTERS»

Την παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου της Αγυιάς  γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους και οργανωμένοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής « NORTENOS» οι οποίοι αναφέρουν χαρακτηριστικά : "OΛΟΙ ΣΚΕΠΑΣΤΗ-90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ"
Αναλυτικά η ανακοίνωση των NORTENOS ΕΔΩ:
http://nortenospatras.blogspot.gr/2012/10/blog-post_30.html


Στην Ραδιοφωνία Κισσάβου 97.8 και στην εκπομπή «Χύμα στο Κύμα» φιλοξενήθηκε δια του τηλεφώνου ο Αλέξης Κούγιας o οποίος είπε για το προσεχή παιχνίδι της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή …..
«Δυστυχώς είναι ένα παιχνίδι σε μια εργάσιμη μέρα, όπου δεν θα έρθει πραγματικά ο κόσμος που θα ερχόταν εάν ήταν Σαββατοκύριακο. Είναι κρίμα και για τις δύο πόλεις. Εγώ προσωπικά διαμαρτυρήθηκα στην διοργανώτρια αρχή, δίχως όμως τελικά να αλλάξει κάτι. Για εμάς αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στη φυσική μας και ιστορική έδρα μετά την ολοκλήρωση της τιμωρίας μας από πέρυσι, όπου είχα το επεισόδιο με τον κ. Αμπάρκιολη. Σαν Παναχαϊκή και σαν πρόεδρος της θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους της Λάρισας να έρθουν στο γήπεδο και να δείξουμε στην SL, πως ένα γήπεδο της FL είναι γεμάτο, την ίδια στιγμή όπου στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας κόβουν 500 εισιτήρια».

Οι διαιτητές του αγώνα της  7ης αγωνιστικής της Football League Παναχαϊκή – ΑΕΛ θα είναι οι εξής: Koυτσιαύτης Αριστομένης (Αρτας), Αργυρός Παναγιώτης (Αθηνών), Χριστοδούλου Πέτρος (Αθηνών)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (2/11)
Παναχαϊκή-ΑΕΛ (19.00 OTE TV)
Κυριακή (4/11)
Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Γιαννιτσών (15.00)
Πιερικός-Απόλλων Σμύρνης (15.00)
Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Επανομής (15.00)
Ηρακλής-Ηρακλής Ψαχνών (15.00)
Εθνικός Γαζώρου-Καλλιθέα (15.00)
Βύζας Μεγάρων-Νίκη Βόλου (15.00)
Θρασύβουλος-Φωκικός (15.00)
Δευτέρα (5/11)
ΑΕΛ Καλλονής-Εργοτέλης (16.00)
Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός (19.00 OTE TV)
Ρεπό: Καβάλα


H βαθμολόγια σε 6 αγώνες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ