.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

03 Νοεμβρίου 2012

Παναχαϊκή – ΑΕΛ = Χ με παράπονο


7η αγωνιστική
Παναχαϊκή – Λάρισα 1-1
  
Πολλά τα παράπονα της Παναχαϊκής από την διαιτησία και κυρίως τους βοηθούς.

Αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην  Πάτρα .

Η φετινή πρεμιέρα της Παναχαϊκής στο γήπεδο της σημαδεύτηκε από τα λάθος σφυρίγματα του διαιτητή  Κουτσιαύτης (Άρτας) και των βοηθών του Αργυρός και Χριστοδούλου (Αθηνών) οι οποίοι αντί για οφσάιντ  κατοχύρωσαν  ως κανονικό γκολ της Λάρισας το σουτ του Τσιμπάμπα στο 54' . Οι κοκκινόμαυροι διαμαρτύρονται δικαιολογημένα  για την φάση αφού ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ , ενώ στο 82΄ διαιτησία ακύρωσε  το γκολ του Εμ Πιά ως οφ-σάιντ.
13΄λεπτα μετά το γκολ των βυσσινή ήρθε η απάντηση της Παναχαϊκής  όταν ο Βοσκόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 στο 67'.

Η ΑΕΛ ήταν η κερδισμένη του αγώνα αφού έστω και με ανορθόδοξο τρόπο κατάφερε τελικά να πάρει άλλο έναν βαθμό εκτός έδρας  και  να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς ενώ η Παναχαϊκή εξακολουθεί να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις .

Οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν νωθρές στο 1ο ημίχρονο χωρίς να έχουν να παρουσιάσουν κάτι το αξιόλογο εκτός από την φάση στο 4’ όπου ο Τσιμπάμπα από το  ύψος της μικρής περιοχής και από  από πλεονεκτική θέση κατάφερε και  έστειλε τη μπάλα άουτ.

 . Στο 2ο μέρος η Παναχαϊκή ήταν αρκετά βελτιωμένη και παρόλο που δέχτηκε την ψυχρολουσία του γκολ στο 54΄ δεν το έβαλε κάτω . Στο 67’καταφερε να  ισοφαρίσει το σκορ  και στην συνέχεια προσπάθησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό για την ανατροπή ενώ η ομάδα της Λάρισας έδειχνε ικανοποιημένη έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας .

Το παρών στις κερκίδες  έδωσαν  οι οργανωμένοι  οπαδοί των δυο ομάδων  με τους  Monsters  να κάθονται στο πέταλο και τους ΝORTENOS  να έχουν πάρει θέση στην σκεπαστή  κερκίδα  ηλεκτρίζοντας  με τα καπνογόνα τους και τις ιαχές τους την ατμόσφαιρα του γηπέδου.
Στο γήπεδο βρέθηκαν 1500 περίπου θεατές ανάμεσα τους  ο πρώην μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής κ. Άρης Λουκόπουλος και ο προπονητής του Παναιγιαλείου Νίκος Κουρμπανάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αργυρός, Χριστοδούλου (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 27' Βοσκόπουλος, 35' Ολισέ, Σαλαμαστράκης, Καραμανλής, Ντίνας, Βασιλαντωνόπουλος, /24' Χασομέρης, 27' Τσιμπάμπα, Ζεκίνια

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Βούνκ (87' Βασιλαντωνόπουλος), Ολισέ, Ουρτάδο (41' λ.τ Σαλαμαστράκης), Μαπούκου, Ντίνας, Γκούρτσας (55' Ντιόγκο).

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Ζεκίνια (90+1' Γιώτας), Τσιμπάμπα, Δεινόπαπας (82' Φρανκού), Χασομέρης (65' Καρανίκας).
Ο Μιχαλης Ζιώγας στην συνέντευξη τύπου είπε  για τη φάση του γκολ της ομάδας στου:

«Δεν έχω εικόνα. Αλλά να μη στεκόμαστε μόνο σε αυτό. Το γκολ της Παναχαϊκής προήλθε από ανύπαρκτο κόρνερ. Επιπλέον είχαμε τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες».

-Είστε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα;

«Όχι, γιατί με βάση την εικόνα του αγώνα, δικαιούμασταν τη νίκη».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ηλίας Φυντάνης ο οποίος με τις δηλώσεις του προκάλεσε την αποχώρηση του Μιχάλη Ζιώγα από την αίθουσα τύπου 
Ηλίας Φυντάνης : «Ο συνάδελφος μου βρισκόταν σε άλλο γήπεδο, η Παναχαϊκή είχε πατήσει την Λάρισα και  το γκολ ήταν πεντακάθαρα οφ-σαιντ.
Δεν είχαμε προλάβει να προετοιμαστούμε για να παίξουμε 11 εναντι 14.
Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε κατά κράτος στο γήπεδο και η Λάρισα προσπαθούσε να κλέψει τη νίκη.
Από την πρώτη μέρα που ήρθα έχω ρίξει το βάρος στην επίθεση και εκεί θα συνεχίσω να ρίχνω. Βλέπω όμως ότι στα περισσότερα παιχνίδια, η διαιτησία είναι εχθρική και ελπίζω ότι η διοίκηση θα κάνει ότι πρέπει για να αλλάξει αυτό.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σήμερα υπερέβαλαν εαυτούς και αν δεν τραυματιζόταν ο Ουρτάδο, θα είχαμε άλλη εξέλιξη του αγώνα. Δεν φοβόμαστε κανένα, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Ο παίκτης της Παναχαϊκής  Βασιλαντωνόπουλος είπε : «Ο μόνος μας στόχος ήταν η νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε για διαφόρους λόγους. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε ευκαιρίες και νομίζω ότι μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Ελπίζω αυτό να μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια και να πάμε την Παναχαϊκή εκεί που της αξίζει».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Κούγιας είπε ότι  θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των διαιτητών
«Πήρα εντολή από την διοίκηση της Παναχαϊκής για να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στους διαιτητές. Νομίζαμε ότι αυτοί που έστησαν τα περσινά πλει-οφς θα είχαν εξαντλήσει το μένος του όμως συνεχίζουν.
Έχουμε και λέμε, το παιχνίδι με τον Πιερικό όπου ο επόπτης παραπέμπτεται, το παιχνίδι με τον Φωκικό ο επόπτης πάλι παραπέμπτεται και σήμερα έγιναν πάλι λάθη, Δικό μας γκολ που ακυρώνεται και ήταν πεντακάθαρο και γκολ της Λάρισας που δεν έπρεπε να μετρήσει και μέτρησε.
Βέβαια  για το σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αφού θα δικαιωθούμε την Τετάρτη από την επιτροπή Εφέσων καθώς ενημερώθηκα σήμερα ότι βρέθηκαν οι υποθέσεις με τις οφειλές και την Τετάρτη θα δικαιωθούμε.
Δυστυχώς ο νομικός σύμβουλος της Φούτμπολ Λιγκ η αγνοεί τους νομούς η κάνει άλλη δουλεία εκεί που είναι καθώς γνωμοδότησε ότι η προσπάθεια της Λάρισας να μπει στο άρθρο 99 της δίνει το δικαίωμα να αγωνίζεται. Τέλος θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κ. Μαρινάκη. Έλεος, κ. Μαρινάκη. Η Παναχαϊκή δεν θα πάρει ποτέ προπονητή που να δουλεύει στις υποδομές του Ολυμπιακού και η Παναχαϊκή δεν θα πάρει ποτέ προπονητή που δεν έχει δουλέψει ποτέ του. Δεν μας ενδιαφέρει με τέτοιους τρόπους να είμαστε στην Σουπερ Λιγκ. Η Παναχαϊκή είναι περήφανη ομάδα και δεν θα μπει ποτέ σε άρματα»

 Τα υπόλοιπα ματς της 7ης αγωνιστικής
Κυριακή 4 Νοεμβρίου
Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Πιερικός-Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Επανομής
Ηρακλής-Ηρακλής Ψαχνών
Εθνικός Γαζώρου-Καλλιθέα
Παναχαϊκή-Λάρισα
Βύζας Μεγάρων-Νίκη Βόλου
Θρασύβουλος-Φωκικός

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου
Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός
ΑΕΛ Καλλονής-Εργοτέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ