.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

22 Νοεμβρίου 2012

ΦΟΥΛ! Ισοπαλία και στην Επανομή η Παναχαϊκή



10η αγωνιστική Αναγέννηση 
Επανομής – Παναχαϊκή 1-1
5η ισοπαλία για την Παναχαϊκή η οποία μετρά έως τώρα μόνο μια νίκη

Στο ντεμπούτο του Ανδρέα Ζήκου στο πάγκο της ομάδας και με τις απουσίες  των Ντίνα, Ολίσε και Ντιόγκο, αναμετρήθηκε η Παναχαϊκή με την Αναγέννηση Επανομής, εκτός έδρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της  Football League.
H Παναχαϊκή είχε σαν στόχο την νίκη καθώς το σημερινό παιχνίδι ήταν  μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για για τους πατρινούς προκειμένου  να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και να μπει στην σωστή τροχιά η ομάδα  κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη αφού η Παναχαϊκή υποχρεώθηκε σε άλλη μια ισοπαλία απέναντι σε μια  κατώτερη θεωρητικά ομάδα. 

Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη του αντιπάλου της μόνο στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί  στο 24' με μακρινό σουτ του Βασιλαντωνόπουλου 1-0.
Στην επανάληψη η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη άμυνα ενώ η ομάδα της Επανομής μεταμορφώθηκε αφού εμφανίστηκε ποιο δυνατή στο β’ μέρος  , και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73' με κεφαλιά του Ογκουνσότο  ενώ στην συνέχεια είχε και δυο δοκάρια μετά από σουτ στο 77' του Μωυσίδη και στο 79'  του Ογκουνσότο.

Περίπου 150 θεατές παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα

Αναγέννηση Επανομής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος, Παπατζίκος, Σαμουηλίδης, Μωυσίδης (84' Δραγανίδης), Μπαλασάς (57' Ταχμαζίδης), Τζανδάρης, Ογκουνσότο, Κυζιρίδης (87' Σικαλόπουλος).

Παναχαϊκή (Ανδρέας Ζήκος): Πίτκας, Σαλαμαστράκης, Κοιλιάρας, Κοκκίνης, Βασιλαντωνόπουλος (84' Βουνκ), Άντονι, Γκούρτσας (57' Κωνσταντινίδης), Σπίνουλας, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Μαπούκου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης (Ηπείρου), Ρίγκος (Γρεβενών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουκουλέκης, Κυζιρίδης, Παπατζίκος - Κοκκίνης, Μαπούκου, Πίτκας, Βοσκόπουλος

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Ανδρέας Ζήκος  δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα :
"Ήρθαμε να παίξουμε με στόχο μόνο τη νίκη, για να αναρριχηθούμε στο βαθμολογικό πίνακα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για μας, πετυχαίνοντας γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο το ελέγχαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε φάσεις.
Στο δεύτερο μπήκαμε δυνατά και κάποια στιγμή είχαμε πρόβλημα στο χώρο του κέντρου και το ενισχύσαμε. Ο αντίπαλος είχε δύο ευκαιρίες, όμως εμείς χάσαμε την τελευταία κλασική να κάνουμε το 1-2.
Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά, γιατί αυτό πέρασε. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και αγωνίζεται πάντα για τη νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε, ώστε να αντεπεξέλθουμε στη βαριά φανέλα που έχει η Παναχαϊκή. Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στην Αναγέννηση Επανομής".

Tα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
Ηρακλής-Δόξα Δράμας 0-0
Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός 0-0
Πιερικός-ΑΕΛ Καλλονής 1-1
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Γαζώρου 0-1
Αναγέννηση Επανομής-Παναχαϊκή 1-1
Ηρακλής Ψαχνών-Βύζας Μεγάρων 2-1
Πανσερραϊκός-Θρασύβουλος 0-0
Εργοτέλης-Φωκικός 0-0
Καλλιθέα-Νίκη Βόλου 1-0
Απόλλων Σμύρνης-Καβάλα 1-0
Ρεπό: ΑΕΛ

Επόμενη (11η) Αγωνιστική
Κυριακή 25 Νοεμβρίου
Δόξα Δράμας-Παναιτωλικός 15:00
ΑΕΛ Καλλονής-Ηρακλής 15:00
Εθνικός Γαζώρου-Ολυμπιακός Βόλου 15:00
Καβάλα-Πιερικός 15:00
Παναχαϊκή-Αναγέννηση Γιαννιτσών 15:00
Βύζας Μεγάρων-Απόλλων Σμύρνης 15:00
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Επανομής 15:00
Νίκη Βόλου-Πανσερραϊκός 15:30 OTE Sport
Δευτέρα 26 Νοεμβρίου
ΑΕΛ-Εργοτέλης 19:00 OTE Sport 1
Ρεπό: Καλλιθέα
Η βαμολογια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ