.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

20 Νοεμβρίου 2012

Ο Λούβαρης απαντά στον Φυντάνη.



Καυστική ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Χρήστου Λούβαρη με παραλήπτη τον πρώην προπονητή της ομάδας Ηλία Φυντάνη.
 Δεν άργησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Χρήστος Λούβαρης να απαντήσει στην γραπτή δήλωση του κ. Φυντάνη .



Ανακοίνωση προέδρου ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Χρήστου Λούβαρη
Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 14:31
Δεν θα απαντούσα στον κ. Φυντάνη αλλά εκείνο που δεν κατάλαβε είναι το εξής :
 Ότι ήταν  ο προπονητής της Παναχαϊκής  και όχι κάποιας  άλλης ομάδας για  να πανηγυρίζει  τις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της FootballLeague.
Η επιλογή του κ. Φυντάνη ήταν τόσο δική μου όσο και του μεγαλομετόχου της ομάδας λόγω  της εξαιρετικής παρουσίας του στο παρελθόν, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική και το συμμάζεμα της ομάδας μετά την παραίτηση του Σεροπιάν.
Την Παναχαϊκή δεν την ενδιαφέρει να μένει αήττητη και να έχει σε 6 αγώνες, 1 ήττα στην έδρα της από την Καβάλα, 1 νίκη με τον Βύζαντα Μεγάρων στο 93 λεπτό και 4 ισοπαλίες αλλά σε κάθε αγώνα την ενδιαφέρει η νίκη γιατί είναι η Παναχαϊκή και δεν συγκρίνεται με καμία από τις άλλες ομάδες της FootballLeague, ούτε λόγω της ιστορίας της αλλά ούτε και λόγω  του ρόστερ της.
Την αγωνιστική διαφορά της Παναχαϊκής από τις άλλες ομάδες την είδαμε σε όλα τα παιχνίδια αφού ήταν καλύτερη και από  την Καβάλα την οποία έχασε και με την Λάρισα και με την Καλλιθέα και με τον Πανσερραϊκό και οπωσδήποτε με τον Φωκικό.
Εκείνο που δεν κατάλαβε επίσης ο κ. Φυντάνης είναι ότι εγώ δεν είμαι πρόεδρος μαριονέτα αλλά πραγματικός πρόεδρος και εγώ διαλέγω τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ., στο υπαλληλικό προσωπικό αλλά και στους προπονητές της ομάδας.
Ο μεγαλομέτοχος γι αυτό με επέλεξε και ήταν δική του και δική μου επιλογή να επανδρωθεί όλο το προπονητικό team με Πατρινούς, όπως και όνειρο δικό του και δικό μου είναι η ομάδα σε λίγο καιρό στο ρόστερ της να έχει περισσότερους Πατρινούς ποδοσφαιριστές.
Όλοι μας πιστεύουμε στην άνοδο και στον κ. Ζήκο και στην πορεία θα φανεί αν η επιλογή μας αυτή είναι σωστή.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί γενική συνέλευση όπου θα επανδρωθεί με νέα πρόσωπα το διοικητικό συμβούλιο. Επίσης τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω με τους συνεργάτες μου για το ποιοι από τους ήδη εργαζόμενους στην ΠΑΕ θα παραμείνουν στις θέσεις τους .

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΝΤΑΝΗ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ