.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

26 Νοεμβρίου 2012

Το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στο Καραϊσκάκη.



Το βλέμμα όλων τώρα είναι στραμμένο στο Καραϊσκάκη και στον δύσκολο αγώνα της ομάδας  μας απέναντι στον  νταμπλούχο  Ολυμπιακό.
 Η Παναχαϊκή την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει σε αγώνα κυπέλου την πρωτοπόρο ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος σε έναν αγώνα που σίγουρα ξυπνά  μνήμες από το παρελθόν  σε όλους τους πατρινούς φιλάθλους και όχι μόνο.

Οι κοκκινόμαυροι πατρινοί και οι ερυθρόλευκοι  Πειραιώτες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι της 3ης φάσης του κυπέλου Ελλάδος όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την προσεχή Τετάρτη (28/11, 20:30) στο «Καραϊσκάκη» την Παναχαϊκή.

Στην Παναχαϊκή αφήνουν πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα από την εντος έδρας ισοπαλία με την Αν. Γιαννιτσών  και προετοιμάζονται για τον δύσκολο αγώνα της Τετάρτης  όπου θα επιδιώξουν να  καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκειμένου η πρόκριση να παιχτεί στην ρεβάνς  της Πάτρας.

Σημαντική η απουσία του Ολίσε για την Παναχαΐκή ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός μάχης  μετά το τράβηγμα που υπέστη  στο πόδι και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να  φάνει η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Μοναδικό πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους παραμένει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την συνδρομητική τηλεόραση του OTE TV ενώ ραδιοφωνικά τον αγώνα μπορείτε να τον ακούσετε και από την συχνότητα του Max-FM 93.4  σε περιγραφή του Αλέξη Διγενή.

Από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλου της Τετάρτης όπου  θα είναι για όλα τα βαλάντια και είναι οι ακόλουθες: 5 €, 10 €, 15 € & 30 € (VIP).
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Θάνος (Γρεβενών) με βοηθούς τους Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) και Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

4Ος διαιτητής ο Φουκάκης (Ηρακλείου) και παρατηρητής αγώνα ο Ζωγράφος (Αθηνών)

Η ρεβάνς έχει οριστεί στην Πάτρα στις 19 Δεκεμβρίου .

Αναλυτικά οι  πρώτοι αγώνες της 3ης φάσης του Κυπέλλου
Τετάρτη 28 Νοεμβρίου
Φωστήρας - Πανιώνιος
Λεβαδειακός - Πιερικός
ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης
Πέμπτη 29 Νοεμβρίου
Τύρναβος - Κέρκυρα
Παναθηναϊκός - Προοδευτική
Πανθρακικός - Νίκη Βόλου
ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ