.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

29 Νοεμβρίου 2012

Η Παναχαϊκή έχασε με ψιλά το κεφάλι στο Καραϊσκάκη



ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2-0

 

Η Παναχαϊκή  στάθηκε στο ύψος της  αλλά .. έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό.
 

46': ΓΚΟΛ:  κεφαλιά του Τζιμπούρ στην μικρή περιοχή και 1-0
70': ΓΚΟΛ: ο Κώστας Μήτρογλου με κεφαλιά έγραψε το 2-0
94΄ ένα φάουλ του Μασάντο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα
 
 Η ρεβάνς του αγώνα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη στο γήπεδο της Παναχαϊκής
 Η Παναχαϊκή μπορεί να έχασε στο Καραϊσκάκη αλλά οι ποδοσφαιριστές της κέρδισαν ένα μεγάλο μπράβο από όλους για την εμφανή προσπάθεια που κατέβαλαν  προκειμένου να σταθούν  όρθιοι στο ύψος  των περιστάσεων και να προστατέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σήμα της ομάδας .
 Η Παναχαϊκή στο πρώτο ημίχρονο στο "Γ. Καραϊσκάκης" κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα της και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της , στην επανάληψη όμως δέχτηκε το πρώτο γκολ από τα αποδυτήρια.
 Η Παναχαϊκή γενικότερα έπαιξε αμυντικό ποδόσφαιρο και προσπάθησε να σταθεί στο ύψος της απέναντι σε μια σαφέστατα και κατά κοινή ομολογία ποιο ποιοτική ομάδα την  οποία δεν την επηρέασαν οι απουσίες αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών της .
Η Παναχαϊκή είχε παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Ολίσε και Ντιέγκο, αλλά και χωρίς τον Μαπούκου ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ αποτελεί παρελθόν από τους κοκκινόμαυρους .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Ντιακιτέ, Ζαραδούκας, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Φέισα, Γκρέκο, Φουστέρ (61’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (79’ Μασάντο), Τζιμπούρ, Πάντελιτς (61’ Μήτρογλου).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πίτκας, Σαλαμαστράκης, Καραμανλής, Σπίνουλας, Βουνκ (92΄ Κοκκίνης), Κοιλιάρας, Βασιλαντωνόπουλος (85΄ Ουρτάδο), Λίτσης (72’ Ντίνας), Βοσκόπουλος, Φατιόν, Γκούρτσας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Θάνος (Γρεβενών) με βοηθούς τους Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) και Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).
4Ος διαιτητής ο Φουκάκης (Ηρακλείου) και παρατηρητής αγώνα ο Ζωγράφος (Αθηνών)

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Παναχαϊκής Γιώργος Κούτσης εξέφρασε  Παράπονα για την αντιμετώπιση της ομάδας του από τη διαιτησία .
ΚΟΥΤΣΗΣ: «Δεχθήκαμε γκολ από ανύπαρκτο φάουλ, ενώ μας έκοψε και δύο φάσεις ως οφσάιντ.
 Όταν παίζεις με τον πρωταθλητή Ελλάδας είναι πολύ δύσκολο και ειδικά στην έδρα του. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πειθαρχημένοι, κόντρα σε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ και προσπαθήσαμε να βγούμε στη κόντρα. Και σε μερικές περιπτώσεις το καταφέραμε.
 Στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε γκολ από φάουλ που δεν υπήρχε και από κει και πέρα μας έχουν κόψει δύο φορές ως οφ σάιντ λανθασμένα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου και να τους πω, πως και ακόμα αν υπάρχει μία ελπίδα για να πάρουμε την πρόκριση, θα το παλέψουμε σίγουρα».

Η αποστολή της Παναχαϊκής έφτασε λίγο πριν από τις 7 στο Καραϊσκάκη και στο πούλμαν της ομάδας δεν ήταν ο Αλέξης Κούγιας.

Ανεπιθύμητος ο Κούγιας στο Καραϊσκάκη.
Ο Αλέξης Κούγιας δεν κατάφερε να μπει μέσα  στο γήπεδο Καραϊσκάκη προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα κυπέλου. Νωρίτερα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο του Αλέξη Κούγια  κάτι το οποίο και έγινε σύμφωνα με πληροφορίες ! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός  λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα είχε δηλώσει : «Ο "εξυγιαντής" δικηγόρος, ο οποίος κατηγορείται για σκάνδαλο δωροδοκίας, πέρα από αυτό, είναι τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο, λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς του και συγκεκριμένα για "δυσφήμηση του αθλήματος". 
Πάντως από το ερυθρόλευκη στρατόπεδο έγινε γνωστό ότι το όνομα του κ. Κούγια δεν συμπεριλαμβάνεται στην ονομαστική λίστα των 30 προσκλήσεων που ζήτησαν οι πατρινοί.
 Οι φίλαθλοι  του Ολυμπιακού δεν περιορίστηκαν μόνο σε συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια αλλά ανάρτησαν και πανό που αφορούσαν το πρόσωπο του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Παναχαϊκή.



Ο Κούγιας θα κάνει μηνύσεις .
Έξαλλος είναι ο Αλέξης Κούγιας που δεν μπόρεσε να είναι με την Παναχαϊκή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον αγώνα κυπέλλου της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, καθώς λόγω τιμωρίας δεν του επετράπη η είσοδος, όπως ισχυρίζεται από υπάλληλο της ΕΠΟ μετά από απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει ότι λειτούργησαν αυθαίρετα και θα τους μυνήσει (ΕΠΟ, υπάλληλο κ.ά.).
Η δήλωση του Αλέξη Κούγια:
«Όπως είναι γνωστό, υπήρξα Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και, μετά τη σφαγιαστική διαιτησία του διερευνώμενου από το ΣΔΟΕ για χρήματα στους λογαριασμούς του, εκτελεστή Αμπάρκιολη, αφού πρώτα τον προστάτευσα να μην τον λιντσάρουν οι 8.000 οπαδοί μας στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, και αυτός ισχυρίστηκε με συμπληρωματική του έκθεση, αφού δεν είχε γράψει τίποτα στο φύλλο αγώνος, ότι μετά τον αγώνα αποπειράθηκα αφενός μεν να τον σκοτώσω, χτυπώντας με το αυτοκίνητό μου μάρκας RANGE ROVER το ταξί που τον μετέφερε, αφετέρου δε ότι τον εξύβρισα, μου επιβλήθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα για ένα έτος, καθώς και η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα έτος»...
…»Σήμερα, ως νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, αλλά και ως απλός οπαδός της Παναχαϊκής και φίλαθλος του ποδοσφαίρου, θέλησα να παρακολουθήσω το παιχνίδι της ομάδας μου, αφού η διοίκησή της μου είχε κάνει την τιμή να με συμπεριλάβει στα 30 πρόσωπα που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τιμητικές θέσεις»...
…»Κατά την προσέλευσή μου ο εκπρόσωπος της οικονομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ κύριος Πεδής που είναι ο υπεύθυνος για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, μου έκανε γνωστό ότι μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και κατόπιν μιας δικής του αυθαίρετης ερμηνείας της ως άνω αποφάσεως, δεν μου επιτρέπει την είσοδό μου στο γήπεδο»...
…»Τόσο το συγκεκριμένο υπάλληλο της ΕΠΟ, όσο και το νομικό πρόσωπο αυτής, θα τους μηνύσω και θα τους ενάγω, γιατί δεν δικαιολογείται να αγνοούν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μου να προσέρχομαι ως απλός φίλαθλος σε οποιοδήποτε γήπεδο επιθυμώ και ότι η μόνη αρμόδια αρχή να μου αφαιρέσει αυτή τη συνταγματικά κατοχυρωμένη δυνατότητα είναι η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας, η οποία όμως ουδέποτε με έχει παραπέμψει και η οποία ουδέποτε έχει αποφανθεί περί στερήσεως της φιλάθλου ιδιότητός μου και άρα της δυνατότητας εισόδου μου στα γήπεδα της επικράτειας»…
…»Εκείνο που με λυπεί όμως περισσότερο, είναι ότι λίγο πριν ο συγκεκριμένος υπάλληλος μού απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο, πέρασα μπροστά από το γραφείο του Προέδρου της ΕΠΟ, στο οποίο βρίσκονταν, συμπτωματικά θέλω να πιστεύω, οι κύριοι Μώραλης, Παυσανίας Παπανικολάου και Κουρίδης, αν και είμαι βέβαιος ότι αυτή η συνάντηση δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη μετά»…
…»Σήμερα για πρώτη φορά από τότε που ήμουν ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας, θα παρακολουθήσω αγώνα της ομάδας μου στην τηλεόραση και ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μας να δώσουν τη δέουσα απάντηση αντί για μένα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ