.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

18 Μαρτίου 2013

Καβάλησε το αλογάκι η Παναχαϊκή


Football League 28η αγωνιστική


ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-1

 Παρατήθηκε ο νέος προπονητής Σωτήρης Αντωνίου μετά το τέλος του αγώνα


Κρητικός έσωσε τους Λαρισαίους από την ήττα 3’ λεπτά πριν το φινάλε.


  Οι Θεσσαλοί ήθελαν πάση θυσία την νίκη αλλα  υποχρεώθηκαν στην 4η σερί ισοπαλία τους ενώ η Παναχαϊκή πήρε αυτό που ήθελε .


61': Ο Γκούρτσας με μακρινό σουτ εκτός περιοχής κερδίζει τον Σέρεμετ και κάνει το 0-1

87': Ο Κρητικός με δεξί ευθύβολο σουτ κάνει το 1-1

ΒΟΜΒΑ! έριξε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά την ισοπαλία της Παναχαϊκής στη Λάρισα, καθώς υπέβαλλε την παραίτησή του!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή το απάνθρωπο παιχνίδι ορισμένων ποδοσφαιριστών της Λάρισας, ήταν ο λόγος που η ομάδα δεν έφυγε με τη νίκη από το AEL FC Arena.

Οι ποδοσφεριστες της Παναχαικης αγωνίστηκαν με αμυντικούς  ρόλους κόντρα στην φιλόδοξη ομάδα του κάμπου και κατάφεραν τελικά  το σκοπό τους ενώ θα μπορούσαν να κερδίσουν ακόμα και την νικη αν ο Κρητικός δεν ισοφάριζε 3’ λεπτά πριν την κανονική διάρκεια του αγώνα.

Ο αγώνας ήταν μέτριος αλλά σκληρός με πολλές μάχες σώμα με σώμα και με αρκετές καθυστερήσεις λόγο τραυματισμών ενώ οι Λαρισαίοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν σφύριξε ο διαιτητής .
 Στο τέλος του αγώνα οι 4.000 φίλαθλοι της ΑΕΛ αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους  για την απόδοση τους ενώ αναμένεται η τιμωρία της ομάδος τους από τις πάμπολλες ρίψεις αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα .

ΛΑΡΙΣΑ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας (83' Αλεξάνδροβιτς), Παγώνης, Λιαπάκης, Τσιάρας (58' Δεινόπαπας), Ζεκίνια (63' Κρητικός), Τσίγκας, Χασομέρης, Μπλέντι.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Πίτκας (70' λ.τ. Ανδρούτσος), Βάντερσον, Ν' Τζιόντο, Τέλλος, Κοιλιάρας Γ. (55' Λίτσης), Γκούρτσας (80'Φατιόν), Κοκκίνης, Παμπόε, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τερετίδης (Καβάλας)

Βόμβα μετά τον αγώνα έριξε ο Λαρισαίος προπονητής της Παναχαικης .
Ύστερα από 13 μέρες στον πάγκο της Παναχαικης  ο νέος  τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει, λόγω οικογενειακών λόγων όπως ισχυρίζεται.
Σωτήρης Αντωνίου μετά τον αγώνα δηλωσε:
«Ήταν ένας πολύ σημαντικός πόντος έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς και μας αφήνει πικρία με τους τρεις πόντους. Παρόλα αυτά και η ισοπαλία μέσα στην Λάρισα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Από τα ματς που έχω παρακολουθήσει η ΑΕΛ σήμερα έκανε τις πιο λίγες ευκαιρίες. Η τακτική μας είχε αποτέλεσμα και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι 13 μέρες στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα αυτούς τους παίκτες που με δεχτήκανε με αυτό τον τρόπο και έγινα ένα με αυτούς. Οικογενειακή λόγοι με αναγκάζουν να παραιτηθώ από τη Παναχαϊκή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον κ. Κούγια, τον κόσμο που με δέχτηκε τους δημοσιογράφους και τους παίκτες πάνω από όλα. Έκανα 28 καινούργιους φίλους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όσους με βοήθησαν αυτές τις μέρες. Εύχομαι στην Παναχαϊκή ότι το καλύτερο και στην ΑΕΛ να ανέβει στη Super League».

Ο Αποστόλης Ανδρούτσος δηλωσε : «Ήρθαμε να παίξουμε σε μια δυνατή έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή αλλά ήταν ανούσια. Πήραμε ένα βαθμό και κοιτάμε τη συνέχεια. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου αφού μέσα στη μιζέρια που υπάρχει καταφέραμε να δεθούμε μεταξύ μας και να παλεύουμε όλα τα ματς».
 Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λίγο μετά τον αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το απάνθρωπο παιχνίδι ορισμένων ποδοσφαιριστών της Λάρισας ενώ ελπίζει μέχρι την Τρίτη ο προπονητής της Παναχαικής να βρεθεί και πάλι στον πάγκο της ομάδας .
«.. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα διότι σοβαροί οικογενειακοί λόγοι τους οποίους επικαλέστηκε ο νέος προπονητής μας Σωτήρης Αντωνίου και τους οποίους δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι δεν είναι αληθινοί τον υποχρέωσαν να δηλώσει την παραίτησή του μετά το τέλος του αγώνα» ….
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΕΔΩ:

Η απάντηση από την πλευρά της Λάρισας δεν άργησε να έρθει με ανακοίνωση περί... life style. Αναλυτικά:
   «Η αξιοπιστία ενός ανθρώπου φαίνεται από το κατά πόσο τα λεγόμενα (ή τα γραφόμενά) του δικαιώνονται στην πράξη. Ως εκ τούτου, κανείς νοήμων δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τις φανταστικές «καταγγελίες» της περί «τρομοκρατίας» , ούτε – πολύ περισσότερο – τον ίδιο τον συγγραφέα της, ο οποίος πολλάκις έχει εκτεθεί στο παρελθόν.
Προφανώς, η απουσία του από το καθημερινό τηλεοπτικό “life style” τον έχει εξωθήσει σε ένα αγωνιώδες παραλήρημα αναζήτησης της δημοσιότητας, που έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του γραφικού. Ας του δώσει κάποιος λίγη σημασία. Κρίμα είναι…»

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 28ης αγωνιστική της Football League:
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Δόξα Δράμας 0-1 (60' Κοντεών)
Απόλλων Σμύρνης- Πιερικός 2-0 (56' Κατσίκης, 73' Μανιάς)
Αναγέννηση Επανομής- Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (78' Ογκουνσότο)
Εργοτέλης- Καλλονή 0-0
Καλλιθέα- Εθνικός Γαζώρου 1-0 (75' Φαγιέ)
Λάρισα- Παναχαϊκή 1-1 (87' Κρητικός - 61' Γκούρτσας)
Νίκη Βόλου- Βύζας Μεγάρων 2-0 (28', 43' Σκούφαλης)
Φωκικός- Θρασύβουλος 1-0 (2' Γουόρντεν)
Πανσερραϊκός- Παναιτωλικός (18:00GR)
Δευτέρα (18/3)
Ηρακλής Ψαχνών- Ηρακλής

Η Βαθμολογία
1. Εργοτέλης 49
2. Απόλλων Σμύρνης 48
3. Ολυμπιακός Βόλου 46
-------------------------------------------------
4. ΑΕΛ 43
5. Ηρακλής Ψαχνών 42
6. Πανσερραϊκός 42
7. Νίκη Βόλου 41
8. Δόξα Δράμας 41

9. Ηρακλής 40
10. ΑΕΛ Καλλονής 40
11. Παναιτωλικός 40
12. Καβάλα 39
13. Καλλιθέα 32
14. Πιερικός 30
15. Εθνικός Γαζώρου 30
16. Φωκικός 28
17. Αναγέννηση Γιαννιτσών 27
18. Παναχαϊκή 24
19. Θρασύβουλος 21
-------------------------------------------------
20. Βύζας Μεγάρων 18
21. Αναγέννηση Επανομής 14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ