.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

18 Μαρτίου 2013

Εν αναμονή των εξελίξεων στον πάγκο της Παναχαικής .



Τον 5ο προπονητή της στην σεζόν θα αναζητήσει η ομάδα της Παναχαϊκής, αφού 14 ημέρες μετά την πρόληψή του ο Αντωνίου παραιτήθηκε ισχυριζόμενος οικογενειακούς λόγους.
 Ο προπονητής τησ Παναχαΐκής μάλλον σήκωσε τα χέρια ψηλά απο τα οργανωτικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα.
Και πάνω που όλοι έβλεπαν την Παναχαϊκή  τις προηγούμενες δυο αγωνιστικές να ανακόπτει και να ηρεμεί αγωνιστικά με τον Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο της έσκασε και νέα βόμβα αφού η ΠΑΕ βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση νέου προπονητή. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πάντως στην ανακοίνωση που εξέδωσε ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον τεχνικό της ομάδας προκειμένου να ανατρέψουν την απόφαση του Σωτήρη Αντωνίου. 

Υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Καράτση θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Παναχαϊκή την Τρίτη εν όψη του επόμενου αγώνα όπου η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί στην Πάτρα την Καλλιθέα.

Πληροφορίες του pelop.gr  λένε ότι ο Αντωνίου έφυγε γιατι  δεν αντεξε .
Οι λόγοι της παραίτησής του Σωτηρη Αντωνιου μολις 13 ημερες μετα την προσληψι του συμφωνα με το pelop.gr  δεν είναι οικογενειακοί, όπως ισχυρίστηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, αλλά λόγοι που σχετίζονται με τα σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας της Παναχαϊκής σε όλα τα επίπεδα. Ο Αντωνίου δεν άντεξε, προφανώς, και επέλεξε να φύγει.

Ο νέος  τεχνικός της ομάδας  αμεσως μετα το επυτιχες αποτελεσμα της Παναχαικης στην Λαρισα ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει, λόγω οικογενειακών λόγων όπως ισχυρίζεται.
Σωτήρης Αντωνίου μετά τον αγώνα δηλωσε:
«Ήταν ένας πολύ σημαντικός πόντος έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς και μας αφήνει πικρία με τους τρεις πόντους. Παρόλα αυτά και η ισοπαλία μέσα στην Λάρισα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Από τα ματς που έχω παρακολουθήσει η ΑΕΛ σήμερα έκανε τις πιο λίγες ευκαιρίες. Η τακτική μας είχε αποτέλεσμα και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι 13 μέρες στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα αυτούς τους παίκτες που με δεχτήκανε με αυτό τον τρόπο και έγινα ένα με αυτούς. Οικογενειακή λόγοι με αναγκάζουν να παραιτηθώ από τη Παναχαϊκή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον κ. Κούγια, τον κόσμο που με δέχτηκε τους δημοσιογράφους και τους παίκτες πάνω από όλα. Έκανα 28 καινούργιους φίλους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όσους με βοήθησαν αυτές τις μέρες. Εύχομαι στην Παναχαϊκή ότι το καλύτερο και στην ΑΕΛ να ανέβει στη Super League», ανέφερε ο Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ