.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

28 Μαρτίου 2013

VIDEO - ΟΛΑ!! Μπάχαλο στην ΠΑΕ Παναχαϊκή



Ρήξη Κούγια με ΠΑΕ και παλαίμαχους.

Για γέλια και για κλάματα

 ΔΕΙΤΕ  VIDEO  απο την συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ με  απόσπασμα της παρουσίασης της ομάδας των 6.

Η ομάδα των 6 που εθελοντικά και αφιλοκερδώς δέχτηκαν να προσφέρουν «χείρα βοηθείας» στην ομάδα και που παρουσιάστηκαν και επισήμως από τον κ. Λούβαρη  αποτελείται από τους Π. Λεβεντάκο, Α. Μιχαλόπουλο, Β. Στραβοπόδη, Γ. Σπυρούλια, Β. Μεσσαλά και Γ. Νίκα.

Μεσσαλάς : «Τελειώστε τον Κούγια ..»
Ο Βασίλης Μεσσαλάς, μετά τα όσα έγιναν σήμερα και αμέσως μετά το «άδειασμα» από τον Αλέξη Κούγια, απέστειλε  επιστολή-ανακοίνωση στα  ΜΜΕ.

Από κοινού ανακοίνωση για το «άδειασμα τους»  από τον Αλέξη Κούγια αναμένεται να συντάξουν και να δημοσιεύσουν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Παναχαικης που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν εθελοντικά την ομάδα μετά από συνεννόηση όπως υποστηρίζουν  με τον Αλέξη Κούγια .

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στο ράδιο Γαμμα είπε ότι δεν γίνεται να μπουν τώρα στην ομάδα οι έξι δεν υπάρχει αντικείμενο ν' ασχοληθούν, δεν γίνεται να θέλουν να κάνουν κουμάντο χωρίς να είναι επίσημα στη διοίκηση και ότι αφού δεν πληρώνουν, τι σόι βοήθεια θα προσφέρουν;
Ο Αλέξης  Κούγιας με τις δηλώσεις του είναι εμφανές ότι «άδειασε» όχι μόνο την ομάδα των 6 εθελοντών αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Λούβαρη ο οποίος στην συνέντευξη τύπου οπου παρουσίασε και επισήμως τα νέα πρόσωπα της ΠΑΕ ισχυριστηκε  πως όλα γίνονται και με την σύμφωνη γνώμη του Αλέξη Κούγια.

Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιεί την θέση της λέγοντας : «Η ιδιοκτησία της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή όλη αυτή την κίνηση την χαρακτηρίζει επιεικώς κωμική και λυπάται ιδιαίτερα που συμμετείχε και στην συνέντευξη τύπου  ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Χρήστος Λούβαρης» .
Η Ανακοίνωση της  Π.Α.Ε. Παναχαϊκή
Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 21:44
H ιδιοκτησία  της  Π.Α.Ε.  Παναχαϊκή πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της συνέντευξης τύπου του κ. Λούβαρη και των 6 προσώπων οι οποίοι εμφανίσθηκαν ως ομάδα η οποία από αύριο το πρωί θα αναλάβει την διοίκηση της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή χωρίς όμως κανένας από αυτούς να είναι στο Δ.Σ.

Η ιδιοκτησία της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή όλη αυτή την κίνηση την χαρακτηρίζει επιεικώς κωμική και λυπάται ιδιαίτερα που συμμετείχε και στην συνέντευξη τύπου  ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Χρήστος Λούβαρης.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και την Δευτέρα 25/3/2013 ζητήθηκε από την ιδιοκτησία της Π.Α.Ε. μία συνάντηση των 6 αυτών προσώπων μέσω του κ. Λούβαρη , οι οποίοι τόνισαν στην ιδιοκτησία ότι δεν έχουν ούτε την δυνατότητα να βοηθήσουν οικονομικά , ούτε έχουν την δυνατότητα να φέρουν χορηγούς και ούτε κανένας από αυτούς δεν ήθελε να έχει θέση στο Δ.Σ. και ούτε  έστω και ένας να αναλάβει την οποιαδήποτε ευθύνη.

Η ιδιοκτησία τους απάντησε ότι ευχαρίστως δέχεται την οποιαδήποτε ηθική βοήθεια αλλά δεν είναι δυνατόν άλλοι να χρηματοδοτούν την ομάδα, άλλοι να είναι στο Δ. Σ. και άλλοι να ασκούν διοίκηση ανεύθυνα πρόσωπα με τα οποία η διοίκηση ούτε καν γνωρίζετε .

Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι απενεμήθησαν και τίτλοι και ιδιότητες και το μόνο το οποίο έχουμε να πούμε είναι ότι λυπούμαστε ιδιαίτερα τόσο την ενέργεια του κ. Λούβαρη όσο και για την αμετροέπεια των 6 προσώπων τα οποία μάλιστα έκαναν και διάγγελμα.
Η Π.Α.Ε.  Παναχαϊκή δεν είναι ούτε η Παναχαϊκή των χρόνων της οικονομικής ανέχειας του Λουκόπουλου , ούτε των χρόνων  της οικονομικής ανέχειας του Μουτζουρούλια , ούτε των χρόνων  της οικονομικής ανέχειας του Μακρή αλλά είναι μία Π.Α.Ε. πού πληρώνει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της , τα χρέη του παρελθόντος, έχει μία θαυμάσια νεανική ομάδα και το μόνο το οποίο δεν έχει είναι η βαθμολογική θέση η οποία της αξίζει.

Η Π.Α.Ε.  Παναχαϊκή χρειάζεται πραγματικά σοβαρούς  ανθρώπους στο Δ.Σ. και όχι μυαλοπώλες  που αναζητούν ρόλους και τίτλους.
Η Π.Α.Ε.  Παναχαϊκή έχει και λογιστήριο και υπαλλήλους που διεκπεραιώνουν τις υποχρεώσεις της και το μόνο που της χρειάζεται είναι ένα προπονητήριο και ένα γήπεδο για να αγωνίζεται.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει και φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα , δεν έχει προσφυγές και είμαστε βέβαιοι ότι ο φίλαθλος κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και θα έχει και Δ.Σ. από αυτούς που πραγματικά την αγαπούν και όχι από αυτούς που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για τίτλους και ιδιότητες.

Αναλυτικά η θέση του κ. Μεσσαλά
"Μετά την σημερινή συνέντευξη Τύπου που δώσαμε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή, και την παρουσίαση της ομάδας των" 6" από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χρ. Λούβαρη, και μετά το "άδειασμα" από τον μεγαλομέτοχο κ. Αλ. Κούγια, σε συνέντευξη του στο «Ράδιο Γάμμα», μετά από 30 λεπτά, σχετικά με τις προτάσεις της ομάδος μας, που είχαμε συμφωνήσει μαζί του την Δευτέρα 25/3/2013 παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ κ. Χρήστου Λούβαρη, στην καφετερία στο Ρίο  θέλω να δηλώσω τα κάτωθι για τον κ. Αλέξη Κούγια:
1) Η αλήθεια κεραυνοβολεί. Αν της κλείσεις την πόρτα, θα σου έλθει από το παράθυρο.
2) Αν δεν κοιτάς εκεί που πρέπει να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
3) Αν ηγείσαι και κανείς δεν σε ακολουθεί, τότε πολύ απλά κάνεις… βόλτα.
4) Οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν τι τους είπες, ποτέ όμως δεν θα ξεχάσουν πως τους έκανες να αισθανθούν.

Για τα ΜΜΕ
Ας αναλάβουν επιτελούς τα ΜΜΕ, να τον τελειώσουν τον κ. μεγαλομέτοχο άπαξ και δια παντος.

Σήμερα ντρόπιασε με τις δηλώσεις του την ζωντανή ιστορία της ίδιας του της ομάδας. Να την χαίρεται και καλά ξεμπερδέματα.

Για τον εαυτό μου: "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες".

ΑΚΟΥΣΤΕ τα οσα δηλωσε στο Ραδιο Γάμμα ο κ. Κούγιας ΕΔΩ  

ΔΕΙΤΕ  VIDEO  απο την συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ με  απόσπασμα της παρουσίασης της ομάδας των 6 απο το ρεπορτάζ του  "LEPANTO"

Ρήξη Κούγια με Λούβαρη και την ομάδα των 6 από panaxablog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ