.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

28 Μαρτίου 2013

Αναταράξεις στην Παναχαϊκή με την παραίτηση Λούβαρη





Τραγελαφικές καταστάσεις διαδραματίζονται στην Παναχαΐκή.

 

 Έντονα δυσαρεστημένος ο Λούβαρης δήλωσε την παραίτηση του.


 

Λεβεντάκος: Ο Κούγιας είναι βλαχάκος

Η τρικυμία που προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ακόμα δεν έχει κοπάσει αφού σύμφωνα με ανακοίνωση τησ ΠΑΕ  παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ ο  Χρήστος Λούβαρης.

 Η ανακοίνωση της παραίτησης του κ. Λούβαρη.
 Πέμπτη, 28 Μάρτιος 

Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου του Δ.Σ. υπέβαλε στην ιδιοκτησία ο κ. Χρήστος Λούβαρης.
Η ιδιοκτησία της  ΠΑΕ Παναχαϊκή  έκανε δεκτή την παραίτηση του πάντοτε φίλου Χρήστου Λούβαρη και τον θεωρεί αναπόσπαστο μέλος της οικογενείας της Παναχαϊκής.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αναγνωρίζει ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο κ. Χρήστος Λούβαρης  προσέφερε μόνο θετικές υπηρεσίες και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να λύσει τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε  η ΠΑΕ από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι σήμερα.
Δυστυχώς η δική του εξαιρετική αγωγή και η εξαιρετική προσωπικότητα του δεν έγινε ποτέ αντιληπτή από του ανθρώπους τους οποίους προσπάθησε να συνεργαστεί με αποτέλεσμα την σημερινή εξέλιξη.


 Ο κ. Κούγιας κρέμασε ουσιαστικά όχι μόνο την ομάδα των 6 εθελοντών αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Λούβαρη ο οποίος κατά την επίσημη παρουσίαση των 6 νέων προσώπων  που θα πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στην ομάδα ισχυρίστηκε ότι όλα γίνονται με την σύμφωνη γνώμη και του Αλέξη Κούγια κάτι το οποίο αρνήθηκε κατηγορηματικά 30’ λεπτά αργότερα ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας .
Στο ίδιο μήκος κύματος και η επίσημη ανακοίνωση της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Παναχαΐκή.

Η παραίτηση Λούβαρη δημιουργεί  εύλογα ερωτηματικά και δικαιολογημένες απορίες αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα και τους ισχυρισμούς πριν λίγο καιρό του Πέτρου Σταθάκη στον κ. Λούβαρη ανήκουν,   έστω και προσωρινά οι μετοχές της ΠΑΕ και αυτό λόγο της τιμωρίας που εχει επιβληθεί στον κ. Κούγια και η οποία είναι ακόμα σε ισχύ.



 Λεβεντάκος: Ο Κούγιας είναι βλαχάκος
Πηγή : dete.gr

Oτι δεν ήξερε τίποτα για την κίνηση των "6" δήλωσε σημερα στον Max Fm ο Αλέξης Κούγιας! Μάλιστα άδειασε και τον Πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Λούβαρη.

Ο κ. Κούγιας χρησιμοποίσε βαριές εκφράσεις για όσους συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση ενώ είπε πως... αναζητούσαν ρόλο στην Πάτρα γι αυτό και το έκαναν.
Αμεση η απάντηση του Πέτρου Λεβεντάκου ο οποίος τον χαρακτήρισε "βλαχάκο" ενώ είπε ειρωνικά πως... επιστρέφουμε στις ομάδες μας που ούτως ή άλλως κόβουν περισσότερα εισιτήρια από την Παναχαϊκή του Κούγια!
Είπε ακόμη ότι ο κ. Κούγιας είναι δυστυχισμένος, πως δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο και πως έχει ρουφιάνους! "Ο Κούγιας έδινε λεφτά για να παίζει στην Πετρούπολη.
Ο Κoύγιας έχει αποδειχθεί κατώτερος των περιστάσεων"!
Θύμισε ακόμη ότι και οι 6 θα προσέφεραν αμισθί τις υπηρεσίες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ