.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

19 Απριλίου 2013

ΒΟΛΕΪ - Φούλ για άνοδο η Παναχαϊκή 3-2 την Ορεστιάδα



ΒΟΛΕΪ - 2ο Τουρνουά Ανόδου
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 3-2

 (15-25, 25-20, 25-23, 23-25, 15-10)

Το κοκκινόμαυρο τρένο πάει σφαίρα σφυρίζοντας
Η Πανάχα διατηρείται στην κορυφή της Βαθμολογίας

ΌΛΑ!  τα λεφτά ο αγώνας της Κυριακής με την ΑΕΚ

ΚΟΛΑΣΗ!  το κατάμεστο γήπεδο της αγυιάς από τους τρελαμένους φιλάθλους της Πανάχας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ !!!!!! ΣΤΗΝ VOLLEYLEAGUE  

Η Παναχαϊκή θέλει μια νίκη την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ για να σφραγίσει την άνοδο της στην Α1 εθνική.



Τραυματίστηκαν ο Μένιος Ρουμελιώτης και ο Στάθης Ντονάς.
VIDEO
 



VIDEO 


 


Στο κατάμεστο γήπεδο της από τους τρελαμένους κοκκινόμαυρους φιλάθλους της , η Παναχαϊκή νίκησε έστω και δύσκολα την Ορεστιάδα σε αγώνα « διαφήμιση» στην πρεμιέρα του 2ου Ειδικού Τουρνουά Ανόδου που ξεκίνησε την Παρασκευή στο κλειστό της Αγυιάς.

 Αύριο στις 7.30 το απόγευμα θα γίνει η αναμέτρηση Ορεστιάδα -ΑΕΚ ενώ η Παναχαϊκή έχει ρεπό.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Αγγελόπουλος): Αγγελόπουλος, Ρουμελιώτης Μ., Ρουμελιώτης Ν., Ρουμελιώτης Π., Ντονάς, Βλαχοστάθης, Αχιλλεόπουλος (λ), Πεφάνης Γεωργακόπουλος Μούρτζης, Χρηστιάς.
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσιακμάκης): Γραμματικόπουλος, Κεμανετζής, Αρχοντίδης, Κουλαξίδης, Καψαλιάρης, Βλασακίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Προδρομίδης, Καρδαμανίδης, Νενογλου.
------------------------------------------------------

ΑΠΟ: volleyball.gr
Την δεύτερη νίκη της επί της Ορεστιάδας, αυτή τη φορά λίγο πιο δύσκολα, με 3-2 (15-25, 25-20, 25-23, 23-25, 15-10) πέτυχε η Παναχαϊκή στην πρεμιέρα του 2ου Ειδικού Τουρνουά Ανόδου που ξεκίνησε την Παρασκευή στο κλειστό της Αγυιάς. Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το πρωτάθλημα της Α2, οι Εβρίτες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους μέσα στην Πάτρα και χάρη στην εξαιρετική υποδοχή και το μπλοκ τους, έφτασαν εύκολα στο 0-1 με 15-25.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, μπήκαν δυνατά στο δεύτερο σετ (5-0), και μπορεί η Ορεστιάδα με ένα επί μέρους σερί 3-8 να ισοφάρισε σε 8-8, όμως, η Παναχαϊκή απάντησε με ένα νέο δικό της σερί γράφοντας το 15-8! Η ψυχολογία ήταν με τους Πατρινούς που μετά το 23-19, πανηγύρισαν το 1-1 (25-20).

Στο τρίτο σετ, η Παναχαϊκή συνέχισε με την ίδια τακτική πιέζοντας στο σέρβις και με τον Νίκο Ρουμελιώτη σε μεγάλα κέφια πήρε ένα μικρό προβάδισμα (9-6), όμως, λίγο αργότερα ο τραυματισμός του Στάθη Ντονά που γύρισε το πόδι του ήρθε να προστεθεί στα προβλήματα για τον Αρη Αγγελόπουλο που λίγο νωρίτερα είδε και τον Μένιο Ρουμελιώτη να τραυματίζεται. Στο 17-17 και έπειτα από μπλοκ της Ορεστιάδας, αρχικά η διαιτητής κα Μουλά έδειξε μπλοκ άουτ, στη συνέχεια άλλαξε την απόφαση υπέρ της Ορεστιάδας και κατέληξε στο 18-17 υπέρ των γηπεδούχων, σε μία καθοριστική φάση, αφού ακολούθησε ένα 2-0 και το 20-17 που έδωσε άλλο «αέρα» στην Παναχαϊκή. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι «ροσονέρι» θα έφτασαν σχετικά άνετα στο 2-1, είδαν την Ορεστιάδα να μειώνει σε 24-23, προτού γράψουν το 25-23.

Στο τέταρτο σετ οι φιλοξενούμενοι με όπλο τους το μπλοκ και εκμεταλλευόμενοι την σημαντική απουσία του Ντονά, έμειναν κοντά στο σκορ με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν (7-7, 16-16, 19-19) στο μεγαλύτερο μέρος. Στο 21-19 οι Ορεστιαδίτες με δύο μονά μπλοκ από Γραμματικόπουλο και Βλασακίδη κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 21-21 και δύο λάθη από Παναγιώτη και Νίκο Ρουμελιώτη τους χάρισαν το σετ μπολ (22-24) για να οδηγηθεί το ματς στο τάι μπρέικ 23-25.

Εκεί, οι Πατρινοί ήταν καλύτεροι και πήραν εξ αρχής το προβάδισμα (3-1, 5-2, 8-5), ενώ μετά το 10-6, όλα φάνηκαν να έχουν τελειώσει με το 15-10 να γράφει τη δίκαιη νίκη που τους χάρισε δύο ακόμη πόντους και τους διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η Ορεστιάδα, πήρε έναν πολύτιμο βαθμό εν όψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ ποντάρει και στο γεγονός ότι το τρίτο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο «σπίτι» της. Στο αυριανό πρόγραμμα, η Παναχαϊκή έχει ρεπό και έτσι θα αναμετρηθούν ΑΕΚ και Ορεστιάδα σε ένα ακόμη πολύ σημαντικό ντέρμπι.
Πρόγραμμα και αποτελέσματα του 2ου Ειδικού τουρνουά
Παρασκευή 19/4
Παναχαϊκή - Ορεστιάδα 3-2
Σάββατο 20/4
Γηπ. Παναχαϊκής, 19.30, ΑΕΚ - Ορεστιάδα (Παπασταθόπουλος - Μπακλέσης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης)
Κυριακή 21/4
Γηπ. Παναχαϊκής, 21.00, Παναχαϊκή - ΑΕΚ (Κουτσούλας - Μόσχος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης)

Η βαθμολογία
1. Παναχαϊκή 6 (8-5)
2. ΑΕΚ 3 (5-5)
3. Ορεστιάδα 3 (5-8)
*Την άνοδο τους στη Volleyleague κερδίζουν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας

Τα αποτελέσματα του 1ου Ειδικού Τουρνουά
Παρασκευή 12/4
ΑΕΚ - Ορεστιάδα 2-3
Σάββατο 13/4
Παναχαϊκή - Ορεστιάδα 3-0
Κυριακή 14/4
ΑΕΚ - Παναχαϊκή 3-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ