.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

18 Απριλίου 2013

ΒΟΛΕΪ – Η Παναχαϊκή oικοδέσποινα του 2ου τουρνουά




 Η μάχη της ανόδου συνεχίζετε στην Πάτρα

Μπροστά στο ανυπόμονο κοινό της θα συνεχίσει η ομάδα βόλεϊ της Παναχαΐκής την προσπάθεια της για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.


 Πρόγραμμα και εισιτήρια αγώνων 2ου τουρνουά ανόδου.

Επισημοποιήθηκε το πρόγραμμα του δεύτερου ειδικού τουρνουά των αγώνων μπαράζ της Α2’ βόλεϊ, που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα απο την Παναχαΐκή στο κλειστό γήπεδο της Αγυιάς, το ερχόμενο τριήμερο Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή 19.04.13…
Ώρα (7.30μ.μ.): Παναχαϊκή – Ορεστιάδα
Σάββατο 20.04.13…
Ώρα (7.30μ.μ.): ΑΕΚ  – Ορεστιάδα
Κυριακή 21.04.13…
Ώρα (9μ.μ.): Παναχαϊκή – ΑΕΚ

ΓΙΑ ΤΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
Όπως έχει γίνει γνωστό, από την διοίκηση της ερασιτεχνικής θα υπάρξουν εισιτήρια τιμής 6€, μόνο στα 2 πρώτα παιχνίδια του τουρνουα Παναχαΐκή - Ορεστιάδα και  ΑΕΚ  – Ορεστιάδα , , ενώ στον αγωνα της Κυριακής Παναχαΐκή – ΑΕΚ θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας και προσκλήσεις οι οποίες  θα δοθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους οργανωμένους φίλαθλους  της ομάδας και σε συγγενείς των παικτών. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ερασιτεχνικής για τους φιλάθλους:
Παναχαϊκή – Ορεστιάδα: Θα ισχύσουν τα 300 διαρκείας, 150 προσκλήσεις και λιγοστά εισιτήρια για την μικρή πρόσθετη κερκίδα, με τιμή 6€.

ΑΕΚ  – Ορεστιάδα: ΔΕΝ ισχύουν τα διαρκείας των φίλων της Παναχαϊκής, ΟΥΤΕ θα εκδοθούν προσκλήσεις. Τιμή εισιτηρίου 6€.

Παναχαϊκή – ΑΕΚ: Θα ισχύσουν τα 300 διαρκείας και 250 προσκλήσεις που θα δοθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους οργανωμένους φίλους της ομάδας και σε συγγενείς των παικτών. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

* Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας της Αστυνομίας, η Παναχαϊκή ενημερώνει όπως: 
Η είσοδος των θεατών θα γίνει από την κεντρική Θύρα του γηπέδου (Πλατεία Ντε Μιράντα), ενώ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο με την υπόδειξη του διαρκείας ή της πρόσκλησης.

Λόγω της μικρής χωρητικότητας του κλειστού της ΠΓΕ, παρακαλούμε την προσέλευση σας όσο το δυνατόν νωρίτερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ