.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

07 Νοεμβρίου 2013

Με χαμηλό βαρομετρικό θα αγωνιστεί η Παναχαϊκή στον Πύργο



Μαύρα και απειλητικά σύννεφα εχουν σκεπάσει το κοκκινόμαυρο στρατόπεδο

Δικαιολογημένα οι φήμες στην Πάτρα  καλά κρατούν  , τόσο περί αλλαγής προπονητού όσο και για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών .


Μεγάλο ματς και για τις δυο ομάδες  θα γίνει στον Πύργο την Κυριακή όπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής  στην  football legue  o Πανηλειακός θα υποδεχτει την Παναχαική.
Σε βαρυ κλιμα γινεται  η προετημασια της ομάδας της Παναχαικής για τον επερχόμενο αγώνα στον Πύργο αφού η εντος έδρας ήττα 0-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου σε συνδυασμό με την άσχημη αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η  ομάδα  προκάλεσαν αναταράξεις  στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο. Είναι γνωστό ότι ο μεγαλομέτοχος της Παναχαικης μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα  εμφανίστηκε απογοητευμένος  κάνοντας  γνωστή την απόφαση του πως μέχρι το καλοκαίρι επιθυμία του είναι  να εχει πουλήσει την Παναχαϊκή ενώ  «άδειασε» τον προπονητή της ομάδας επιρρίπτοντας του ευθύνες για την ήττα και την άσχημη αγωνιστική εικόνα της Παναχαικής την οποία χαρακτήρισε ως «συνονθύλευμα»
Από τα πυρά του Αλέξη Κούγια δεν γλίτωσαν ούτε οι ποδοσφαιριστές τους οποίους συμβούλεψε να συμμορφωθούν αφήνοντας τους ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περικοπές  και αποχωρήσεις.
Τα πόδια των ποδοσφαιριστών εχουν βαρύνει από τώρα ενόψει του κυριακάτικου ματς αφού  όλοι γνωρίζουν την άσχημη και επικίνδυνη αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα  και η οποία είναι πολύ πιθανό μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στον Πύργο να επιδεινωθεί  ακόμα περισσότερο  με ότι αυτό συνεπάγεται .
Όλοι στην Παναχαϊκή γνωρίζουν ότι μια νικη στον Πύργο είναι αυτή που μπορεί να διώξει τα μαύρα σύννεφα πάνω από το κοκκινόμαυρο στρατόπεδο  και όλοι γνωρίζουν πως από τα δικά τους πόδια εξαρτάται ποια θα είναι η συνέχεια .

Ξεσηκωμός των φιλάθλων στον Πύργο

Ο Πανηλειακός θα εχει ως δωδέκατο παίκτη τους φιλάθλους του
  ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ!  και σπουδαία ατμόσφαιρα όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει στο επερχόμενο ΜΕΓΑΛΟ!  ματς της Κυριακής, όπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής ο Πανηλειακός θα υποδεχθεί στον Πύργο την Παναχαική. 

Το πρώτο σφύριγμα του αγώνα θα ακουστεί στις 6.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OTE Sports 4.Οι μετεωρολογικές προβλέψεις δίνουν ως τώρα σχετικά καλές καιρικές συνθήκες για την ημέρα αυτή (χωρίς βροχόπτωση, ειδικά τις ώρες του αγώνα).

Ξεσηκωμός επικρατεί,  στις τάξεις των φιλάθλων του Πανηλειακού για το μεγάλο αυτό παιχνίδι, και την Κυριακή στο Στάδιο του Πύργου θα υπάρχει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα! Τόσο από τις χιλιάδες των φιλάθλων που θα παρευρεθούν, όσο και την υποστήριξη τους (και ειδικά, από αυτά που ετοιμάζουν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι ήδη βρίσκονται σε έντονη κινητοποίηση)!
Η εικόνα που θα παρουσιαστεί θεωρείται ήδη βέβαιο πως θα είναι εξαιρετική! Και ο κόσμος θα αποτελέσει πραγματικά το ...δωδέκατο παίκτη!
Το ενδιαφέρον είναι ήδη τεράστιο! Και είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί φίλαθλοι του Πανηλειακού θα έρθουν κι από την Αθήνα! Όπως επίσης κι από άλλες περιοχές της χώρας (και φοιτητές, κ.τ.λ.)!
Μάλιστα από το Paniliakos Athens club διοργανώνεται αυθημερόν μετάβαση των μελών του (κι όποιου άλλου Ηλείου διαμένοντα στην Αττική, επιθυμεί), για το κυριακάτικο ματς.

Στην συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα του Πύργου για την 8η αγωνιστική θα αγωνιστεί στον  Βόλο με τον Ολυμπιακό ενώ και για την Παναχαϊκή ακολουθεί δύσκολος αγώνας στην Πάτρα με τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο .

O Φωτιάδης  θα σφυρίξει την αναμέτρηση στον Πύργο
Οι διαιτητές του αγώνα
Κυριακή 10/11
Δημ. Στ. Πύργου 18:00 Πανηλειακός-Παναχαϊκή (OTE TV)
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Κεντζιόπουλος, Πυλαρινός (Αιτωλ/νίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ