.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

23 Φεβρουαρίου 2014

Έν αναμονή του ντέρμπι Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή



Εν αναμονή του μεγάλου ντέρμπι βρίσκονται οι Φίλαθλοι και των δυο ομάδων όπου οι δυο ομάδες θα δώσουν έναν αγώνα που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον τόσο σε τοπικό όσο και σε βαθμολογικό επίπεδο . 

Οι δυο ομάδες θα θελήσουν την νίκη αφού και οι δυο διεκδικούν μια θέση στους αγώνες των πλέι-οφ. Αισθητή θα είναι η παρουσία των φιλάθλων αλλά  και των αστυνομικών δυνάμεων  στο δημοτικό γήπεδο του Αιγίου  όπου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας αναμένεται να βρεθούν   500 περίπου πατρινοί φίλαθλοι κοντά στην ομάδα της Πάτρας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 ενώ θα υπάρξει και απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από  τον ΟΤΕ-TV.
Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Κουράκης, Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των δυο ομάδων  όπου  ο  Στεργίδης δεν κατάφερε τελικα  να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση.
Στο στρατόπεδο του Παναιγιάλειου ο Νίκος Κουρμπανάς αναζητά λύσεις στην επίθεση καθώς δεν υπολογίζει τους τραυματίες  Λαζανά και Κατσικοκέρη.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Η προετοιμασία των Πατρινών ολοκληρώθηκε με προπόνηση την Κυριακή (23/2) μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι της Δευτέρας.  Αναλυτικά στη διάθεση του Παπαδόπουλου τέθηκαν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Λαμπάκης, Λίτσης, Χιντζίδης, Σπίνουλας, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Φατίον, Κιάσσος, Αποστολόπουλος, Πλέγας, Βιγιαφάνε, Κοντογουλίδης, Ντα Κόστα, Φούφουλας, Σταυριανός, Κάργας, Μπαλού, Πάτο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ:, Οι «εκλεκτοί» του Κουρμπανά για το προσεχές ματς είναι οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Αγουρίδης, Σταμογιάννος, Γκοτσούλιας, Μανδύλης, Σούλης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Κοιλιάρας, Χρυσοφάκης, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Διαμαντόπουλος, Μπούνας, Ατματσίδης.

Τα έως τωρα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής
Νότιος όμιλος
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Αστέρας Μαγούλας - Βύζας 3-2
Φωστήρας - Φωκικός 1-0
Ηρακλής Ψαχνών - Γλυφάδα 4-0
Καλλιθέα - Αχαρναϊκός 0-1
Πανηλειακός - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου
(18:00) Παναιγιάλειος - Παναχαϊκή

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου
(18:00) Χανιά - Επισκοπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ